avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
DA, ptr ca oricum imi calculasem o nota mai mare la PC si OJ. Dar raman sceptica, si anul trecut am fost initial admisa....
geanina pe ce loc ai fost anul trecut inainte si dupa contestatie?ti-au scazut vreo nota dupa contestatie?multumesc anticipat pt raspuns,eu sunt pe 128
aliasniko a scris:

geanina pe ce loc ai fost anul trecut inainte si dupa contestatie?ti-au scazut vreo nota dupa contestatie?multumesc anticipat pt raspuns,eu sunt pe 128

anul trecut am fost 121 in tabel, dar ptr ca toti trei de pe ultimul loc am fost cu aceasi medie s-a departajat in fct de pp, unde am avut nota cea mai mare, 9.40. Asa ca eram nr. 119, deci penultima.. Am avut initial 8.69, in urma contestatiilor am urcat la 8.73 parca, dar s-a intrat cu 8.77, deci au intrat mult mai multi in urma mea
ce trist,lasa k o sa fie bine anul asta
aliasniko a scris:

ce trist,lasa k o sa fie bine anul asta

ei, asta-i viata,
sper sa fim colege:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)