zizy a scris:
Bună!
Eu nu m-am înscris la acest concurs, dar am văzut ca au afişat lista cu persoanele admise şi respinse la proba practică. O găseşti aici: [ link extern ]
Cei admişi la această probă sunt cei care vor participa la proba scrisă, dar probabil că ştii deja asta.
Dacă ai participat, îmi poţi spune, te rog, cum a fost la această probă? Ce anume s-a dat?
Buna zizy. Am vazut acum lista si din fericire sunt admis pt. proba scrisa. Proba practica a fost destul de solicitanta si stresanta. Ne-au chemat la ora 9 la sediul parchetului (57-59 de persoane) si intr-o camaruta intrau 5 persoane care sustineau proba. Timpul in care trebuia sa termini a fost de 12 min (in cazul meu si a celor care au intrat cu mine in birou, am auzit de la alti candidati ca li s-a spus sa termine in 8 sau 10 minute) . Eu am intrat in sala pe la ora 12:40, dupa aproape 4 ore de stat in picioare.
Proba s-a desfasurat in felul urmator: Ni s-au pus doua coli A4 in fata, pe una era un text de o pagina si ce cealalta un tabel, care trebuiau reproduse intocmai. Textul a trebuit scris cu diacritice, bolduit si subliniat (unde era cazul). Tabelul era unul de o pagina, cu 5 coloane si 3 randuri (daca-mi aduc bine aminte), cu mai multe celule lipite, fara text.
Textul l-am reprodus 100%, tabelul doar l-am schitat.
Sper ca o sa-ti fie de folos informatiile astea. O zi frumoasa!