avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna!
Ziua mult asteptata se apropie...ceremonia de deschiderea SNG 2014 =D>.
Voi ce parere aveti, ce v-ati decis?...grefieri la instanta sau la parchet?
Nu se da numar de inregistrare la contestatie. aceeasi a fost procedura si la contestatiile la barem...ma rog, pentru cine a facut...
O persoana a luat si la CAB si la PCAB! Cred ca renunta la una din ele. Iar la CAB - o persoana care a luat a intrat si la SNG, posibil sa renunte la una din ele!
Urmariti curtile de la Suceava si Pitesti vor fi scoase in curand posturi, au abrobat in sedinta din 10 iunie. La Suceava 5 posturi si la Pitesti 3!
am citit pe un site ca s-a redus nr de locuri pt admiterea la inm, credeti ca acelasi lucru se va intampla in viitor si la sng?:coffee:
Din cate stiu nr locurilor trebuie aprobat de CSM in fiecare an. Gresesc?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)