Eu am ajuns la concluzia ca se pot aranja posturile peste tot (si la sng.... si pe post). Si eu am invatat de 1 mai, dar... nu a fost sa fie. Pe post am convingerea ca sunt unii care stiu subiectele, altii care fac contestatie si le creste nota miraculos (va dati seama ce pile pot avea astia din moment ce persoanele care corecteaza si instantele se fac de cacao in felul asta) si sunt, probabil?! si persoane care invata f mult. Si la ca tg-mures se dau niste subiecte....... Toate trebuie sa le redai ca papagalul.
Aveti mare dreptate, insa nu inteleg de ce nu luati nici o masura. Duceti-va da DNA, dati-i in judecata, faceti ceva nu mai stati cu mainile in san si discutati pe forum. Asa ceva este inadmisibil, cum sa-i dai la contestatie 7 puncte, Dumnezeule cum eate posibil???!!! Si sa va mai spun ca domnisoara in cauza( Burci Mihaela, cea care a primit 7 puncte ) este tot din Craiova, a fost in serie cu mine la facultate. Desi sunt si eu din Craiova , va dau dreptate in legatura cu faptul ca intra foarte multi din Craiova, sunt si foarte multi candidati ce-i drept, dar intra si pe pile la fel de multi, cum intra si pe merit si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba, caci cunosc cateva persoane din Craiova care au picat la SNG, dar dupa contestatie s-au numarat printre cei admisi....caci au primit ceva PUNCTE, NU SUTIMI! Chiar nu pot sa-i inteleg pe cei din comisie, se prostesc singuri, daca tot aveau de aranjat puteau sa-i dea subiectele inainte sau sa procedeze altfel, nu asa pe fata sa-si bata joc de cei care isi pun sperante in acest concurs si invata. La acest concurs nu am participat, insa am participat la altele tot la Curte......aceeasi situatie. Tind sa cred ca aceste concursuri nu sunt pentru cei care invata...sunt pentru cei care au alte cunostiinte, alte......si alte chestii...
Daca vreti exemple va dau cate vreti..de ex. tot din Craiova anul trecut a fost admis un baiat pe nume Salceanu la SNG, dar dupa contestatii si-a pierdut locul, iar anul acesta nu a mai luat, desi a invatat. Puteti sa verificati! Pe pile se intra din toate orasele, doar ca din Craiova sunt cei mai multi candidati, la fel cum sunt si la alte concursuri gen politie...caci in Craiova nu prea ai ce sa muncesti. Eu m-am mutat la Bucuresti in speranta ca am mai multe sanse, dar din cate se pare....m-am cam inselat