Chiar nu inteleg cum este posibila asa o crestere mare?.......Fata este avocat stagiar, a incercat si anul trecut la SNG, si in februarie pe post, si acum la SNG si iar pe post, ...de invatat se vede ca a invatat dar nu inteleg modul de corectare. Daca ii dai nota 2 inseamna ca lucrarea nu avea mai nimik, de unde ai mai scos 7 puncte? Problema este ca nu este doar ea singura ci sunt multi carora le-a fost marita nota cu 5 sau 4 puncte....si sa stiti ca sunt nemultumita de modalitatea de notare si corectare, ...l-am intrebat si pe Danilet si nu a stiut sa-mi raspunda.....e dureros sa vezi asta,.....mai ales cand stii ca te-ai zbatut atata sa reusesti si vin din urma altii cu mita sau cum sa o numim cu eroare?...Asta e m-am resemnat, totul a fost facut pe fatza, s-au facut de ras,.....o sa vedeti ca o sa dispara rezultatele initiale dupa site asa cum au disparut si cele din februarie. ....Pacat, am pierdut timp, bani multi si nopti nedormite, stres etc....Dar sa mergem inainte si sa invatam si daca noi avem incredere in noi nu ne doboara nimeni....Am sunat si la CAB si acelasi raspuns nu stiu.
Pai hai sa o luam pe ceea ce stim.
Din cate stiu eu si ii rog pe cei care pot confirma asta sunt obligati sa tina rezultatele timp de 1 an pe site si din cate am vazut eu acum pe site-ul CAB se vede concursul din 10-13 feb.
Tu la care feb te referi?
Sincer eu nu am mai dat asa mare atentie la concursul pe post tocmai din cauza formatului in care se da, dar asta e alta discutie.
Si sa stii ca erori pot sa apara asta in situatia in care cei care au postat notele au gresit initial, in mod normal ar trebui sa apara un comunicat.
Si dintre cei care au participat de ce nu pune nimeni intrebari? ca ei sunt iin masura sa faca asta si la CAB si la CSM, ca si concursurile astea au loc cu acordul lor din cate stiu.
Am participat la concurs si dupa cum vezi am pus intrebari si mi s-a raspuns cu un mare nu stiu. Daca te uiti pe CAB la concursul din februarie nu apar rezultatele initiale ci doar cele dupa contestatii fapt ce iti da de gandit....le-au scos intentionat ca sa nu vedem iar o discrepanta asa cum am vazut aici!
Acum am vazut ca nu aparea acea lista intiala, sincer habar nu am de ce nu apare.
Intrebarile pe care le-ai adresat au fost verbale, nicidecum in scris, nu-mi vine sa cred ca ar fi dat ca raspuns nu stiu in scris, ar fi prea tare sa se intample asta.
Sincer nu stiu care este procedura, ai putea sa faci o adresa CSM-ului in care sa arati ce te nemultumeste.
referitor la ce s-a intamplat la concursul de la curtea de apel bucuresti,mi se pare rusinos ca s-a ajuns in situatia asta si cineva ar trebui sa fie tras la raspundere.