avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Adriana009 nu inteleg de ce esti asa deranjata de ceea ce am scris...
Chiar daca nu as fi participat imi spui ca nu stiu ce s-a intamplat acolo de parca s-a intamplat cine stie ce chestie spectaculoasa care m-ar contrazice si ar demonstra ca aberez..Care e problema? nu am voie sa spun nimic pentru ca nu am participat??? suntem in Coreea de Nord????
Nu inteleg unde este lipsa de civilizatie a modului meu de a expune lucrurile...nu inteleg ce te-a/ v-a deranjat atat de tare..iar daca ti se pare normal sa se schimbe regulile in timpul jocului, initial sa se anunte 8 posturi si dupa rezultatul contestatiilor 5 posturi, daca o lucrare de 2 sa ajunga la 9, alta de 1,5 la 5,5 s.a..asta chiar e lipsit de ce vrei tu...de respect, civilizatie..chiar imi insulti inteligenta, asa cum o fi ea....necivilizata
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2014
Admin, administrator
@ radoi_laurentiu

Sa stii ca m-am gandit primul lucru asta mi-a venit in cap, dar nu stiu m-am suparat asa de tare, incat sincer am obosit, nu pot sa ma bat eu singura cu morile de vant....asa a fost sa fie, m-am resemnat,.....daca asa au vrut ei sa se faca de ras asa pe fatza sa fie sanatosi. Eroare sau nu e bataie de joc! Asta e tara in care traim, nu putem sa o schimbam si lucrurile sunt tot mai grave si mai rele.....ne inrobesc cu taxe peste taxe si isi bat joc de noi chiar persoanele care ar trebui sa respecte legea.

Admin, administrator
@ hardmuth
Eu nu am ce sa fac daca nu intelegi ceea ce ti-am scris pana acum, nu cred ca am spus ca ceea ce spui se contrazice intr-un fel cu ceea ce vedem cu totii, am spus doar ca nu ai cum sa afli din afara ceea ce s-a intamplat.
In general e bine sa ai toate datele problemei si cum ei nu vin cu niciun comunicat nimic, am considerat ca cei care pot sa afle ceva sun doar cei care au participat, asa cum ai spus avem voie sa spunem ce gandim, nu?
Iar in privinta regulilor jocului care din opinia ta au fost schimbate, eu tocmai asta ti-am scris ca nu au fost schimbate, ca nu avea cineva ceva cu tine in mod direct, asa sta treaba cu posturile pe perioada determinata, se putea intampla oricand si dupa o saptamana sa zicem.
Nu cred ca din ceea ce am spus pana acum se deduce ca nu ai dreptul sa iti spui o opinie, problema este cum o expui si ce vrei sa inteleaga ceilalti.
Civilizat pt mine inseamna sa pui problema cu calm si sa accepti in general ca pot exista si alte lucruri de care nu ai cunostiinta la momentul respectiv.
Admin, administrator
Eu nu am ce sa fac daca nu intelegi ceea ce ti-am scris pana acum, nu cred ca am spus ca ceea ce spui se contrazice intr-un fel cu ceea ce vedem cu totii, am spus doar ca nu ai cum sa afli din afara ceea ce s-a intamplat.
In general e bine sa ai toate datele problemei si cum ei nu vin cu niciun comunicat nimic, am considerat ca cei care pot sa afle ceva sun doar cei care au participat, asa cum ai spus avem voie sa spunem ce gandim, nu?
Iar in privinta regulilor jocului care din opinia ta au fost schimbate, eu tocmai asta ti-am scris ca nu au fost schimbate, ca nu avea cineva ceva cu tine in mod direct, asa sta treaba cu posturile pe perioada determinata, se putea intampla oricand si dupa o saptamana sa zicem.
Nu cred ca din ceea ce am spus pana acum se deduce ca nu ai dreptul sa iti spui o opinie, problema este cum o expui si ce vrei sa inteleaga ceilalti.
Civilizat pt mine inseamna sa pui problema cu calm si sa accepti in general ca pot exista si alte lucruri de care nu ai cunostiinta la momentul respectiv.

Adriana009 ori vorbesti in necunostiinta de cauza ori minti cu rea-credinta si incerci sa induci ca nu stiu ce elemente rationale au intervenit si care rastoarna ceea ce am afirmat si conduci discutia intr-o cu totul alta directie. Daca faci parte deja din acest sistem si incerci sa-l aperi faci un mare deserviciu deoarece:

1. posturile de la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti au fost "vacante temporar" nu pe perioada determinata... la alte instante sau curti de apel cand au scos posturi pe perioada determinata au specificat concret: "..... scoate la concurs nr. x posturi pe perioada determinata". deci incadrarea juridica este diferita si nu inseamna acelasi lucru...

2. ai afirmat urmatoarele: "daca titularii locurilor respective eu decis sa se intoarca la munca asta e, crede-ma nu e decizia nici a Curtii de Apel nici a parchetului de pe langa". Arata-mi si mie legea daca esti tu asa de bine informata care sustine afirmatia ta. Conform spuselor tale inseamna ca atunci cand cineva se hotareste sa revina pe post o poate face "cand vrea muschiul lui" asa hodoronc tronc, fara a anunta din timp, fara a se stii cu exactitate de conducere cand urmeaza sa revina, ca doar la instante sau parchete e ca la stana. Daca ai fi invatat pentru astfel de examene ai fi stiut faptul ca grefierul sef directie tine evidenta concediilor (de odihna, pentru cresterea copilului etc) si a prezentei personalului...

3. Esti foarte deranjata de modul cum mi-am exprimat opiniile si de faptul ca am semnalat faptul ca la examenul de la Curtea de Apel o lucrare de nota 2 a fost notata cu 9 in urma contestatiilor si alta de 1,5 cu 5,5 ambele persoane reusind in cele din urma sa ocupe posturile.

4. Ai mai afirmat ca "Civilizat pt mine inseamna sa pui problema cu calm si sa accepti in general ca pot exista si alte lucruri de care nu ai cunostiinta la momentul respectiv."
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu am expus problema cu calm...nu cred ca am folosit un vocabular obscen, nu am jignit pe cineva, nu am lansat atacuri la persoana, nu m-am isterizat sustinand ca stiu date exacte referitoare la modul cum s-au acordat cele 7 puncte.. In schimb ai dreptate atunci cand afirmi ca "in general ca pot exista si alte lucruri de care nu ai cunostiinta la momentul respectiv"..sunt ferm convins de acest fapt iar daca tu ai cunostiinta de aceste alte lucruri spune-ni-le sa auzim ce argumente logice, rationale si de bun simt ai.

5. Conform spuselor tale "daca nu ai participat la concursul de la Curtea de Apel si doar ai vazut notele nu vad cum ai putea afla ce s-a intamplat acolo, indreptatite sunt persoanele care au participat la concurs.............."In general e bine sa ai toate datele problemei si cum ei nu vin cu niciun comunicat nimic, am considerat ca cei care pot sa afle ceva sun doar cei care au participat"........"Fiecare este indreptatit sa traga ce concluzii vrea, sa le expuna si celorlalti dar intr-un mod civilizat asa ca te rog urmatoarea data cand postezi ceva da si tu toate datele sa nu mai tragem concluzii aiurea." inteleg ca nu ar trebui sa scriu despre acesta chestiune ca nu sunt indreptatit ca nu am participat si nu stiu ce s-a intamplat acolo.
Care este problema?? Ce as mai putea sa aflu ce s-a intamplat acolo? Care sunt toate datele problemei pe care le tot invoci sau pe care le-as putea afla??? Vrei sa vin cu date exacte: cine a corectat lucrarile, cine e persoana care a intrat?? Cum s-a ajuns aici? Poate ca au transcris gresit rezultatele si asa s-a ajuns aici...cel care a transcris s-a uitat cu un rand mai jos si mai sus dar nici chestiunea asta nu are logica ca cei de pe locurile vecine nu au note asemanatoare...
Nu am nimic personal cu tine dar modul in care ti-ai expus opiniile denota faptul ca pana acum in lipsa unor argumente rationale, incerci in mod voalat sa faci aprecieri pe langa subiect si incerci sa ma pui intr-o lumina negativa: ca nu am expus ideile civilizat sau cu calm, ca nu am toate datele problemei, ca vreau sa inteleaga ceilalti... Ceilalti care au participat la acest examen sau altele similare stiu despre ce vorbesc... din pacate este trist ca dupa ce inveti mult timp si apar astfel de situatii discrepante sunt si persoane care incearca sa sustina contrariul...

In schimb am inteles ce vrei u sa inteleaga ceilalti: ca toate aceste chestiuni sunt rezultatul unei erori umane, involuntare si ca defapt sistemul este unul partial transparent in care se intra doar pe merit..

Si noi ceilalti care ne dam silinta sa invatam poate chiar 12 ore/zi, cu putina sansa vom reusi...mai greu dar vom reusi sa razbatem acestui sistem ...
hardmuth, utilizator
Eu zic ca tocmai ce ai facut acum spune multe despre tine ca persoana, fiecare este liber spuna, sa gandesca asa cum il taie pe el capul, problema este modul in care o faci.
Eu nu fac parte din acest sistem in schimb imi dioesc sa acced la el pt simpul motiv ca asta este ceea ce imi doresc, nu cred ca am luat apararea nimanui si eu am ramas surprinsa de ceea ce ai remarcat in schimb caut sa inteleg ce s-a intampalt acolo.
Si sa stii ca daca iti scrii nemultumirea pe forum problema nu se rezolva de la sine numai pt simplul motiv ca ai scris aici ce gandesti.
Toti cei care citesc ceea ce scriem sunt liberi sa traga ce concluzii doresc.
In privinta legii citeste te rog codul muncii si regulamentele de ordine interioara ale parchetelor si ale instantelor si o sa tragi singur concluziile iar pt cunostiinta ta posturile se vacanteaza temporar din anumite cauze iar posibilitaea de a angaja se poate face numia pe perioada determinata si da oamenii care se intorc inapoi pe posturile lor fac o instiintare care institutie ca doar nu viseaza noaptea ceva si pun in practica dimineata urmatoare ceea ce au visat, nu stiu care este limita de timp si procedura lor in interior, dar daca esti atat de nemultumit cere-le lor explicatii, nu zbiera pe forum.
Eu in ceea ce te priveste de acum inainte o sa incetez cu postarile pt simpllu motiv ca nu isi mai au rostul.
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)