Te pierzi in amanunte si te ambitionezi sa spui lucruri ce sincer nu cred ca le poti gandi. Lasa-i pe toti sa-si spuna parerea, suntem o tara libera si nu inteleg tde ce iti doresti sa dovedesti ceva nu poate fi dovedit. Nevoia ta de afirmare o pot intelege dar nevoia ta de a calca in picioare nevoiele, gandurile si suferintele nu o pot intelege...te-ai pus vreo clipa in locul fetei care dupa contestatie a picat examenul ca doar na de la nota 2 la nota 7 nu e mare diferenta.... te-ai pus o clipa in locul persoanei care sta de 1-2 poate chiar 3 ani acasa sa invete si obtine note de 8 si ceva si vede cum este exclus si cum ii dispar puncte, desi si-a corectat lucrarea avand beremul in fata...spune-mi te rog!!! Stiu sefi de promotii copii de nota 10 la facultate, dar din pacate nu la o facultatae din Craiova care nu a reusit iar dupa esesc a fost internat la un spital de psihiatri.... inainte sa acuzi gandeste, inainte sa blamezi asculta si mai ales inainte sa fii ceea ce nu esti uita-te te rog in oglinda si daca esti mandra de ceea ce vezi, mergi inainte....tu nu esti eu, iar eu nu sunt niciodata tu
adriana009 a scris:
Revin cu o corectare in ceea ce am spus referitor la titularii posturilor: este gresita sintagma corect ar fi cei care au fost angajati pe posturile respectie, titular se numeste cel care este angajat pe periada nedeterminata si din diverse cauze ajunge sa fie vacantat postul.
In cazul posturilor discutate la pcab, din cate cunosc se angajeaza persoane pe posturile la care exista deja angajat pe perioada determinata, un fel de am angajat pe concediu crestere copil o data iar persoanei respecive i se suspenda contractul care este deja pe perioada determinata, dar finalul este acelasi se angajeaza numai cu contract pe perioada determinata.
Daca gresec cu ceva ii rog pe cei care stiu sa ma corecteze, unde am lucrat eu nu am avut situatii de genul asta.
Ideea e ca pt posturile de grefier poti fi angajat cu 2 tipuri de contracte: nedeterminata si determinata, diferenta vine in functie de cauza pt care se vacanteaza posturile.