avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
hardmuth a scris:

si la sng sa imi explice cineva cum de intra foarte multi de la dolj...dar astept argumente plauzibile nu cele de genul: sunt 2 facultati de drept la Craiova si nu sunt locuri de munca etc...si la sng am ajuns sa cred ca intra pe bune cei care dau de cateva ori si invata cate 10-12 ore pe zi.. am mai scris despre asta si au "sarit" cativa ca ei au invatat si de 1 mai si de Paste si de aia au luat.. sau ca cea care a intrat prima de la dolj a dat de 6X.. Au luat doar ce le au convenit din ceea ce am spus ca niste manelisti... Si am vazut ca mi s-a spus ca daca nu am probe sa nu vorbesc aiurea:))) asta mi s-a parut foarte tare!!
Asa era si pe timpul lui Ceausescu in timpul crizei alimentare propagandistii sistemului spuneau ca nu este mancare pentru ca lumea formeaza cozi kilometrice pentru a-si face provizii si cumpara foarte mult si de aia nu este mancare suficienta :))
De ce nu are curajul sa spuna cine stie ca cei de la dolj fac pregatire cu cine trebuie!!!!!

sa inteleg ca ai dat si tu anul acesta la SNG, din ce localitate esti?
hardmuth a scris:

adriana009 a scris:

hardmuth a scris:

La CA am vazut ca s-au dat 7 pct la procedura civila in urma contestatiei!!! Fabulos!!!!! de la nota 2 la nota 9...doar in Romania se poate asa ceva... unei alte persoane i s-a acordat \"doar\" 4 puncte, de la 1,5 la 5,5... wow!!!wow!!! wow !!! de 3x wow!!! astept opiniile voastre

Pai e ceva de spus la asa ceva, e de la sine inteles ca ceva nu e in regula, ori au gresit cei care au corectat lucrarile de la bun inceput, dar cu atat de mult??? ori sunt deja aranjate locurile.
Pe mine una in tara asta nu ma mai surprinde nimic.

nu cred ca se poate gresi de la nota 2 la nota 9.. as vrea sa vad ce ar face in acest caz "justitia independenta" prin intermediul dna, csm....
este mai rau ca in perioada comunismului...ar trebui cei de la csm sa modifice regulamentul si sa numeasca direct pe post pe cine vor, cum vor, cand vor..sa nu ne mai puna sa platim taxe pentru caziere, taxa de exam, drumuri, timpul pierdut (practic in situatia asta ) pentru a invata... practic asemenea bataie de joc nu am crezut ca voi vedea vreodata.. cred ca de aici pleaca totul, de aici rasare caracatita...

cred ca e vb de o eroare, fie in ceea ce priveste prima lista, fie in ceea ce priveste lista intocmita dupa contestatie, deoarece diferenta e muuuullllltttttttttttt prea mare
scythe123 a scris:

hardmuth a scris:
cred ca e vb de o eroare, fie in ceea ce priveste prima lista, fie in ceea ce priveste lista intocmita dupa contestatie, deoarece diferenta e muuuullllltttttttttttt prea mare

nu e nicio eroare din pacate..e trista realitate in care pur si simplu suntem scuipati si injositi (la propriu si figurat)... eu nu am participat la examenul de la Curtea de Apel unde s-au dat cele 7 puncte..in schimb eu am participat la examenul de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel si acolo au anuntat ca sunt 8 posturi ca dupa afisarea contestatiilor (de subliniat ca abia atunci) au anuntat doar 5 posturi si am ramas out!!!
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Admin, administrator
hardmuth a scris:

si la sng sa imi explice cineva cum de intra foarte multi de la dolj...dar astept argumente plauzibile nu cele de genul: sunt 2 facultati de drept la Craiova si nu sunt locuri de munca etc...si la sng am ajuns sa cred ca intra pe bune cei care dau de cateva ori si invata cate 10-12 ore pe zi.. am mai scris despre asta si au "sarit" cativa ca ei au invatat si de 1 mai si de Paste si de aia au luat.. sau ca cea care a intrat prima de la dolj a dat de 6X.. Au luat doar ce le au convenit din ceea ce am spus ca niste manelisti... Si am vazut ca mi s-a spus ca daca nu am probe sa nu vorbesc aiurea:))) asta mi s-a parut foarte tare!!
Asa era si pe timpul lui Ceausescu in timpul crizei alimentare propagandistii sistemului spuneau ca nu este mancare pentru ca lumea formeaza cozi kilometrice pentru a-si face provizii si cumpara foarte mult si de aia nu este mancare suficienta :))
De ce nu are curajul sa spuna cine stie ca cei de la dolj fac pregatire cu cine trebuie!!!!!

Interesant punct de vedere ai...
Pregatire cu cine trebuie? Ce pregatire???

Si vezi ca in Craiova sunt 3 facultati de drept, nu 2...
Apropos, tu de unde esti?

Si mai usor cu alinturile, ca pe tine nu te-a facut nimeni in niciun fel, desi poate ca meriti...
hardmuth a scris:

scythe123 a scris:

hardmuth a scris:

nu e nicio eroare din pacate..e trista realitate in care pur si simplu suntem scuipati si injositi (la propriu si figurat)... eu nu am participat la examenul de la Curtea de Apel unde s-au dat cele 7 puncte..in schimb eu am participat la examenul de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel si acolo au anuntat ca sunt 8 posturi ca dupa afisarea contestatiilor (de subliniat ca abia atunci) au anuntat doar 5 posturi si am ramas out!!!

Pai si care e problema ca au anuntat dupa afisarea contestatiilor?? puteau sa o faca si la o zi sau la saptamana dupa ce erati pusi pe post, daca titularii locurilor respective eu decis sa se intoarca la munca asta e, crede-ma nu e decizia nici a Curtii de Apel nici a parchetului de pe langa ....
Iar daca nu ai participat la concursul de la Curtea de Apel si doar ai vazut notele nu vad cum ai putea afla ce s-a intamplat acolo, indreptatite sunt persoanele care au participat la concurs.
Singurul lucru care este discutabil este lipsa lor de transparenta, ca nu transmit ca la Sng daca a avut loc o eroare. sau ce s-a intampalt acolo.
Am crezut ca ai participat si de acolo ti se trage nemultumirea.
Fiecare este indreptatit sa traga ce concluzii vrea, sa le expuna si celorlalti dar intr-un mod civilizat asa ca te rog urmatoarea data cand postezi ceva da si tu toate datele sa nu mai tragem concluzii aiurea.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)