avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
criss009 de unde stii ca din 8 locuri au ramas doar 3???
Nu stiu cum isi stabilesc ei datele pentru examene si necesarul de personal.. dar am remarcat ca de aproximativ 3 ani tot mereu CAB organizeaza examen direct pe post la 2-3 sapt dupa examenul pt SNG. Au zis ca s-a modificat data clasica din septembrie pt ca aveau nevoie urgent de personal si UE le-a recomandat sa renunte la admiterea direct pe post ca sa se asigure astfel o mai mare transparenta. Cu toate acestea observ ca ritmul de organizare a examenelor direct pe post e acelasi.Si sunt posturi pe perioada nedeterminata..ca as intelege sa fie pe perioada determinata pt a-si desfasura activitatea in mod optim pana ar putea sa le vina pe post un absolvent SNG. Se cam anuleaza una pe alta motivatiile CSM.
Toti cei din interior sustine ca locrile in justitie sunt tot mai putine si ca deja sistemul s-a cam completat.Cu toate acestea sunt instante in tara unde primesti termen la mai bine de 6 luni de la data introducerii cererii. Motivul :multe cauze si putini judecatori.
mi-ai zis cei de la Pcab, cand am fost sa depun cotestatie

criss009 de unde stii ca din 8 locuri au ramas doar 3???

criss009 a scris:

la PCAB au ramas doar 5 locuri din cele 8. chipurile s-ar fi intors titularii pe posturi....

criss009, ti au zis cumva si pe ce perioada sunt posturile?
nu am intrebat pe ce perioada sunt. practic, locurile pot fi pentru o luna sau pentru ani de zile, in functie de perioada pentru care lipseste titularul. s-au afisat rezultatele definitive la cab, pentru cei care au dat.
mariaram a scris:

criss009 a scris:

la PCAB au ramas doar 5 locuri din cele 8. chipurile s-ar fi intors titularii pe posturi....

criss009, ti au zis cumva si pe ce perioada sunt posturile?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)