avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
La CA am vazut ca s-au dat 7 pct la procedura civila in urma contestatiei!!! Fabulos!!!!! de la nota 2 la nota 9...doar in Romania se poate asa ceva... unei alte persoane i s-a acordat "doar" 4 puncte, de la 1,5 la 5,5... wow!!!wow!!! wow !!! de 3x wow!!! astept opiniile voastre
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
hardmuth, utilizator
hardmuth a scris:

La CA am vazut ca s-au dat 7 pct la procedura civila in urma contestatiei!!! Fabulos!!!!! de la nota 2 la nota 9...doar in Romania se poate asa ceva... unei alte persoane i s-a acordat "doar" 4 puncte, de la 1,5 la 5,5... wow!!!wow!!! wow !!! de 3x wow!!! astept opiniile voastre

Pai e ceva de spus la asa ceva, e de la sine inteles ca ceva nu e in regula, ori au gresit cei care au corectat lucrarile de la bun inceput, dar cu atat de mult??? ori sunt deja aranjate locurile.
Pe mine una in tara asta nu ma mai surprinde nimic.
adriana009 a scris:

hardmuth a scris:

Pai e ceva de spus la asa ceva, e de la sine inteles ca ceva nu e in regula, ori au gresit cei care au corectat lucrarile de la bun inceput, dar cu atat de mult??? ori sunt deja aranjate locurile.

nu cred ca se poate gresi de la nota 2 la nota 9.. as vrea sa vad ce ar face in acest caz "justitia independenta" prin intermediul dna, csm....
este mai rau ca in perioada comunismului...ar trebui cei de la csm sa modifice regulamentul si sa numeasca direct pe post pe cine vor, cum vor, cand vor..sa nu ne mai puna sa platim taxe pentru caziere, taxa de exam, drumuri, timpul pierdut (practic in situatia asta ) pentru a invata... practic asemenea bataie de joc nu am crezut ca voi vedea vreodata.. cred ca de aici pleaca totul, de aici rasare caracatita...
hardmuth a scris:

adriana009 a scris:

hardmuth a scris:

La CA am vazut ca s-au dat 7 pct la procedura civila in urma contestatiei!!! Fabulos!!!!! de la nota 2 la nota 9...doar in Romania se poate asa ceva... unei alte persoane i s-a acordat \"doar\" 4 puncte, de la 1,5 la 5,5... wow!!!wow!!! wow !!! de 3x wow!!! astept opiniile voastre

nu cred ca se poate gresi de la nota 2 la nota 9.. as vrea sa vad ce ar face in acest caz "justitia independenta" prin intermediul dna, csm....
este mai rau ca in perioada comunismului...ar trebui cei de la csm sa modifice regulamentul si sa numeasca direct pe post pe cine vor, cum vor, cand vor..sa nu ne mai puna sa platim taxe pentru caziere, taxa de exam, drumuri, timpul pierdut (practic in situatia asta ) pentru a invata... practic asemenea bataie de joc nu am crezut ca voi vedea vreodata.. cred ca de aici pleaca totul, de aici rasare caracatita...

Eu cred ca singura posibilitate reala de a intra in sistem ramane SNG-ul, oricum eu una nu cred sa ajung vreodata sa pot reda art. integral pt examenele direct pe post.
oricum eu una nu cred sa ajung vreodata sa pot reda art. integral pt examenele direct pe post.

Asta este cerinta acelor examene? Nu de alta, dar absolut nimeni nu poate scrie asa ceva.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)