adriana009 a scris:
hardmuth a scris:
La CA am vazut ca s-au dat 7 pct la procedura civila in urma contestatiei!!! Fabulos!!!!! de la nota 2 la nota 9...doar in Romania se poate asa ceva... unei alte persoane i s-a acordat "doar" 4 puncte, de la 1,5 la 5,5... wow!!!wow!!! wow !!! de 3x wow!!! astept opiniile voastre
Pai e ceva de spus la asa ceva, e de la sine inteles ca ceva nu e in regula, ori au gresit cei care au corectat lucrarile de la bun inceput, dar cu atat de mult??? ori sunt deja aranjate locurile.
Pe mine una in tara asta nu ma mai surprinde nimic.
nu cred ca se poate gresi de la nota 2 la nota 9.. as vrea sa vad ce ar face in acest caz "justitia independenta" prin intermediul dna, csm....
este mai rau ca in perioada comunismului...ar trebui cei de la csm sa modifice regulamentul si sa numeasca direct pe post pe cine vor, cum vor, cand vor..sa nu ne mai puna sa platim taxe pentru caziere, taxa de exam, drumuri, timpul pierdut (practic in situatia asta ) pentru a invata... practic asemenea bataie de joc nu am crezut ca voi vedea vreodata.. cred ca de aici pleaca totul, de aici rasare caracatita...