avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
a dat cineva proba scrisa la pcab?
Am participat la concursul organizat de parchet.Ai facut contestatie cu privire la subiectele 2 si 3 de la procedura civila,care nu erau incluse in tematica?
Are cineva un model de contestatie pentru barem?

Daddy777 a scris:

Am participat la concursul organizat de parchet.Ai facut contestatie cu privire la subiectele 2 si 3 de la procedura civila,care nu erau incluse in tematica?

Am vazut subiectele foarte usoare,......insa initial am crezut ca asa a fost tematica de concurs, nu am stiut ca cele 2 subiecte nu au fost de fapt incluse in tematica. Am vazut tematica si aveti dreptate......nu ezitati sa faceti contestatii si atasati si hotararea de aprobare a tematicii unde specificati clar si motivat. E chiar bataie de joc, ..ei nici macar tematica nu au stiut sa o respecte. Anul asta a fost ca niciodata, examenele sau dat prea aiurea, subiecte si bareme groaznice..Cei care le-au intocmit si corectat au fost paraleli cu tematica si cu tot...cred ca ar trebui sa se repete examenul la procedura civila,....nu are cum sa se accepte acest lucru.
Anul asta a fost bataie de joc!
Contestaţia la baremele de notare se depune în termen de 24 ore de la afişarea acestora.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)