Vom da in septembrie, sedinta a avut loc in 10 decembrie.
In privinta codurilor si eu ma cam asteptam sa apara ceva.
@Adriana, si noi asteptam ceva, modificari ceva. DAR rediscutarea lor in intregime= amanarea intrarii in vigoare. Amanarea intrarii in vigoare= tot mai improbabil sa dam din ele si tot mai nesigura tematica si bibliografia de examen. Si nu doar pentru SNG, ci pentru toate.
@Aneana
Tu si probabil altii, lucrati, eu nu. Eu nu am din ce trai practic. Ma tin ai mei. N-am gasit nicio oferta serioasa de lucru(cu contract de munca sau macar de colaborare). De unde sa mai iau atata rabdare? Am avut de lucru pe cate un proiect, am luat maxim 700 lei pe luna, cu luni in care luam 0. Si invat. Invat serios, am inceput sa ma descurc chiar bine pe munca de avocatura, dar nu pot sa iau examenele astea amarate, pentru ca sunt lucrurile cum sunt, si pt ca eu ma descurc de 4-5 ori mai bine pe practica decat pe teorie. Iar ca sa tocesc teoria, trebuie sa aleg totusi una din ele.
Singura parte buna e ca parca-mi vine asa sa invat de a naibii, numai ca sa nu-i las sa ma mai chinuie. Sa invat de nervi ajung, dar nu-i normal asa.
Da stiu asta, dar din pacate nu putem face nimic decat sa asteptam sa vedem ce se intampla.
Situatia este destul de dificila pt ca daca intra codurile vom avea multe schimbari si la organizare judiciara, deci cum o dai tot bine nu e.
Eu una am luat un pic de pauza, ca sincer mi-a ajuns, o sa citesc un pic pt exercitiu mai mult din procedura civila, vin oricum si sarbatorile si vedem dupa ce se intampla.
Dar dupa cum merg lucrurile tind sa cred ca vom da de pe vechiul cpp.
Si inca ceva pt admiterea la INM nu stiu sigur unde am citit zilele astea, dar chiar daca intra codurile pana in februarie cand are loc intalnirea cu facultatile nu se stie nimic sigur referitor la tematica si bibliografie, cred ca am citit pe blogul dlui Danilet informatia asta.
Ca nu se stie nimic sigur nu e tocmai o informatie, dar cred ca inteleg ce vrei sa spui.
S-ar putea ca intalnirea stabilita pt februarie sa se mute si ea daca se modifica planul cu codurile. Iar planurile SNG nu corespund cu cele INM.
In ce priveste SNG s-a dat mereu ce era in vigoare(pentru ca se considera ca durata studiilor e insuficiena pentru a adauga prea multe informatii noi si pentru ca se lucreaza foarte curand cu ele). Ceea ce ar insemna ca daca in luna mai, sa zicem, intra in vigoare, probabil ar da noul cod si ar da mult mai limitat. Eu asa cred.
Dl Danilet nu prea da informatii peste ceea ce e deja informatie publica, avantajul e ca la el le gasim de obicei mai concentrate si mai pe subiect.
Asadar da, ne vedem de sarbatorile noastre si ne rugam sa nu ne distruga oamenii astia nervii. Atat pot si eu sa banuiesc ca ar fi solutia in clipa asta.