avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
voi cum invatati?
subliniati pe coduri sau aveti fise?
din cate vad se pune pret pe exprimarea exacta din lege....
invatati doar codurile si legile asa cum spune in bibliografie, daca aveti timp treceti si prin fisele lui Udroiu, dar codurile si legile sunt de baza. Nimeni nu poate spune si nici macar nu-si poate da cu parerea asupra ultimei medii care va fi anul acesta. Sa nu uitam ca in 2009 nu s-au ocupat locurile din cauza subiectelor mai grele, iar in 2013 intre primul admis si ultimul admis a fost un punct diferenta. Probabil media va fi intr-adevar mare, dar nu se stie niciodata! Cat priveste scoala... intr-adevar cei care au optat pt instanta nu prea au timp in cursul saptamanii, au fosrte multe teme, incheieri. La parchete este mai lejer, atat in cursul scolii (sau cel putin pana acum asa a fost), dar si dupa (din ce am vazut in practica), iar munca unui grefier de instanta este total diferita de a unui grefier de parchete. Asa ca aveti grija, daca intrati, ce alegeti. Eu va stau la dispozitie, in functie de timpul pe care il am. Puteti sa ma intrebati despre SNG si in masura in care pot va raspund.
Bafta, spor si nu uitati, codurile si legile.
Tu ce ai ales?parchet sau instanta?
cam cat timp ai alocat studiului?
cred ca toti de aici avem un job, unii chiar copii...
salve, intrebare: care cod de procedura penala?
cel de acum sau cel care intra pe 1 feb?
un link ceva cu schimbarile din procedura penala daca exista, imi puteti da si mie?
multumesc! :)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)