avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Bafta in sesiune si la licenta..si nu te ingrijora. Avand materia proaspata in minte chiar si pe vechiul cod..iti vine mai usor sa retii.Ai timp dupa licenta sa te apuci de aprofundat noul cod.Principiile de drept sunt aceleasi si chiar multe articole raman valabile.
Buna. Voi participa si eu la concursul SNG 2014, dar nu spun nu si unor posturi scoase la concurs. Stie cineva in ce consta proba practica de operare pe calculator? Scrii un text dupa dictare, copii unul sau cum? Trebuie sa faci diferite coloane, aranjari in pagina in word? Multumesc pt. eventualele raspunsuri.
Buna seara viitori cursanti SNG, va anunt ca se va organiza un concurs de admitere pe 4 mai 2014, numai bine
elllena07 a scris:

Buna seara viitori cursanti SNG, va anunt ca se va organiza un concurs de admitere pe 4 mai 2014, numai bine

cum?
salut adica
de unde stii? au anuntat undeva?
Ce pot să spun. Îmi doream să aud această veste; Doamne ajută la toţi. De unde ai vestea ?Deci până la urmă se va organiza. Mă bucur mult.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)