avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Exact. Se mentioneaza expres in lege. Eventualele locuri dupa mai le scot direct pe post.Oricum..mie mi se pare o porcarie sa scoti 40 de locuri de grefier la o curte intr-un singur concurs. 2-3 le pui pe seama unor iesiri din sistem neprevazute dar 40..mai greu.Si daca sunt pt tribunalele specializate.. si pe astea stiau ca le infinteaza de acum mult timp. Chaos..care in justitie face ravagii. Sa vedem totusi cum vor scoate cele 40 locuri.Poate le lasa pt repartitia celor care sunt actuali cursanti SNG.
Apoi, motivele care ar putea sta la baza unui examen in mai sigur puteau fi anticipate astfel incat sa se organizez eficient fara decalaje in datele de organizare care diminueaza credibilitate SNG ca insitutie..parerea mea.
Se va organiza un nou examen in mai din cauza deficitului de personal, se pare ca noi cei care vom termina in aprilie, vom intra in penal, cred ca nu ar mai trebui sa luati asta ca drept zvonistica si daca vreti, sa incepeti pregatirea. Cu asta am sa-mi inchei postarile pentru ca nu le mai vad rostul, sa aveti mult succes!!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2014
elllena07, utilizator
[ link extern ]
Din articolul de mai sus reiese ca vor suplimenta numarul posturilor cu cateva sute in justitie fata de ceea ce aveau in calcul.
Eu cel putin asta am inteles.
Deci ceea ce se zvoneste pare mai mult decat un zvon.
Sincer as fi preferat sa dam in septembrie dar asta e.
elllena07 a scris:

Se va organiza un nou examen in mai din cauza deficitului de personal, se pare ca noi cei care vom termina in aprilie, vom intra in penal, cred ca nu ar mai trebui sa luati asta ca drept zvonistica si daca vreti, sa incepeti pregatirea. Cu asta am sa-mi inchei postarile pentru ca nu le mai vad rostul, sa aveti mult succes!!

Multumiri pentru informatii!

Mulţumesc Elena încă o dată pentru informaţia importantă pe care ai dat-o; având în vedere că tu eşti în sistem eu am luat informaţia ca pe ceva serios şi nu ca pe un zvon(mie îmi este clar că nu este un zvon); da, trebuie să ne apucăm de învăţat/repetat, dar tot nu prea îmi este clar :la procedură penală învăţăm după vechiul cod sau nu ; dacă vrei interesează-te tu, aş vrea un răspuns cât mai exact dacă se poate, cât mai curând. Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)