avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
adriana009 a scris:

Da ai dreptate. Acum sper sa ne raspunda daca afla sigur din care cod vom da.
Mai devreme a spus ca o sa inceteze postarile.

Sigur nu se poate afla decat in momentul cand informatia devine oficiala..adica in momentul cand se anunta examenul.Consider totusi ca e utopic sa mai spere cineva ca pentru un examen organizat in mai o sa se intre in tematica o lege abrogata in urma cu 3 luni , mai ales ca fix noua lege e motivul pentru care se organizeaza examenul mai devreme, La afisarea oricarui concurs se specifica "legislatia in vigoare in momentul afisarii concursului".

Sigur actualii cursanti SNG numai grija noastra nu o au. Ei au comunicat ce se discuta in interiorul institutiei.Avand in vedere ca ei deja studiaza noul cod...cred ca e evident. Nu stiu ce vreti mai sigur de atat sa va zica ..eventual sa-si puna profesorii sa dea declaratii la notar cu privire la ce le comunica lor in pauze?

Eu sunt convinsa ca nu se mai da in mai daca se da in septembrie. Din motivele expuse anterior..si pentru faptul ca sunt mult mai mici costurile pentru integrarea in sistem a unui grefier direct prin examen pe post decat cu unul prin SNG. Ca pana la urma totul se reduce la bugete care deja au fost aprobate..si stim toti ca in tot ce se face la ingramadeala (cum etoata nebunia asta cu codurile noi)conteaza cantitatea si nu calitatea.Costurile scolarizarii unei serii de cursanti sunt mari.Mai platesc si bursele cursantilor desi practic ei nu lucreaza p justitie in perioada celor 6 luni. Un grefier direct admis pe post pune osul la munca pe dosare din prima zi si e incadrat ca debutant..adica cu acelasi venit ca bursa de cursant.
Si justificarea cum ca nu e corect fata de absolventii 2014... e primul sut in fund pentru absolventi care majoritatea abia acum invata ca in viata multe nu sunt corecte.
sa inteleg ca tu ai invatat deja ca in viata multe nu sunt corecte?
cameliaeniko a scris:

sa inteleg ca tu ai invatat deja ca in viata multe nu sunt corecte?

Nu cred ca e relevant pentru subiectul discutiei ce am invatat eu despre viata. Incercam doar sa motivez de ce cred eu ca argumentul cum ca organizarea concursului de anul asta o sa fie planificata in functie de absolventii de facultate 2014 nu e valid:):) Evident e doar o opinie..in definitiv fiecare e liber sa creada ce vrea. E o discutie unde ne dam toti cu parerea in lipsa unor informatii oficiale. Daca opinia mea deranjeaza pe cineva ..imi cer scuze :) Si eu as prefera organizarea in septembrie pentru simplu motiv ca asa mi-am facut planul. Consider ca ar trebui sa li se ofere si absolventilor de anul asta sansa de a nu sta un an pe tusa.. dar nu cred ca ratiunile pentru care se organizaza concursul la SNG au ca prioritate integrarea proaspetilor absolventi pe piata fortei de munca ci degrevarea instantelor judecatoresti care pare ca se impune mai repede
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
DahliaNoir, utilizator

Este destul de aiurea sa nu se mai dea in septembrie acest concurs. Noi absolventii practic nu avem nici o sansa anul acesta. Eu oricum voi continua sa invat indiferent daca se va da sau nu. Totusi, am o speranta ca se vor gandi si la noi. :)
Sunt de aceeasi parere cu tine Adeline91...nici mie nu mi se pare corect...daca vor sa se de-a mai repede acest examen sa o faca din iulie incolo....

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)