avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Am o dilema la procedura civila, mai exact art 69 in priviinta comunicarii cererii de chemare in judecata a altei persoane care spune ca se comunica atat celui chemat in judecata cat si partii potrivnice.
Se mai face un exemplar si pt instanta, pt ca la art 149 la forma cererilor vb de asta?
Adica in 2 exemplare sau 3?
Nu de alta dar cu ani in urma au avut subiecte de genul asta.
tinand cont de faptul ca sistemul are nevoie urgenta de personal nu cred ca se mai gandeste nimeni la cei care vor absolvi anul acesta, in vara.
adriana009 a scris:

Am o dilema la procedura civila, mai exact art 69 in priviinta comunicarii cererii de chemare in judecata a altei persoane care spune ca se comunica atat celui chemat in judecata cat si partii potrivnice.
Se mai face un exemplar si pt instanta, pt ca la art 149 la forma cererilor vb de asta?

intodeauna faci si un exemplar pentru instanta
cate parti sunt (cu exceptia cazurilor prevazute de lege)+una obligatoriu pentru instanta
geanina n a scris:

adriana009 a scris:

intodeauna faci si un exemplar pentru instanta
cate parti sunt (cu exceptia cazurilor prevazute de lege)+una obligatoriu pentru instanta

Multumesc.
rox_maria a scris:

Poate nu vor avea pretentia ca viitorii cursanti sa cunoasca toate modificarile, iar prin organizarea unui examen mai devreme si, implicit, prin inceperea cursurilor mai devreme, urmaresc sa pregateasca si sa familiarizeze viitorii grefieri cu noile reglementari pentru a-i incadra cat mai repede posibil.

O sa-i familiarizeze grozav pe perioada verii.. cand tuturor le miroase a vacanta (ma refer la formatori si personalul din instante pe unde se mai face practica)si bate vantul prin instante mai ales ca se prinde din plin vacanta judecatoreasca.
Te miri ce pretentii au de la astia mici din sistem .. numai de la ei, cei cu forta de decizie, nu trebuie sa aiba nimeni pretentii.:d
Fac o treaba de mantuiala cu SNG si apoi o sa tot organzieze cuncursuri direct pe post.. unde..Dumnezeu cu mila .Noi sa fim sanatosi.. sa avem spor si neuroni puternici .

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)