In sedinta din 5 februarie au fost modificate cateva articole din CPP. Nu s-a publicat inca in Monitorul Oficial..deci nu par a se grabi. Dar bine ca au pretentia ca noi sa asimilam peste noapte si sa fim buni profesionisti. Instabilitatea asta din justitie.. indiferent ca e vorba de legislatie sau modul de organizare a orice are legatura cu domeniul.. o sa ne distruga.
Practic acum o sa conteze cine are capacitate de toceala intr-o perioada scurta de timp.
Reviin cu o intrebare pe care am mai pus-o cu ceva timp in urma.
Stie cineva daca au modificat si formatul examenului?
Adica daca vom da sub forma de grila,la vremea respectiva mi s-a parut ciudat ca 2 persoane faceau referire la asta chiar si in mod indirect, intre timp am citit o minuta(nu mai retin data) pe site-ul csm-ul in care erau propuneri clare in acest sens pt. sustinerea in format grila si cateva intrebari sinteza, direct pe post.
Stiu ca sunt lucruri diferite, dar cum se schimba atatea, ar fi util sa stim macar in ce format vom da.
Buna tuturor!
Am revenit si eu pe forum si va impartasesc nemultumirile legate de dragul nostru sistem romanesc #-o...
Sa speram ca, in eventualitatea unui examen organizat in mai, tematica la procedura penala nu va fi foarte stufoasa... si vor proceda intocmai ca si anul trecut la proc civila.
Poate nu vor avea pretentia ca viitorii cursanti sa cunoasca toate modificarile, iar prin organizarea unui examen mai devreme si, implicit, prin inceperea cursurilor mai devreme, urmaresc sa pregateasca si sa familiarizeze viitorii grefieri cu noile reglementari pentru a-i incadra cat mai repede posibil.
Si da, din pacate, anul asta se puncteaza toceala #-o...
Asta e parerea mea...acum nu ramane decat sa asteptam mareeeeaaa deciziiieee!!!
O zi frumoasa!
Nu cred ca ar schimba si metoda de examinare, ma gandesc ca examenele organizate de CSM au acelasi format de ceva vreme...dar ne putem astepta la orice.
La examenele direct pe post stiu ca difera in functie curtea de apel la care se sustine ex... se da ba grila, ba sinteza si grile, sau doar sinteza.