avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
maryyy25 a scris:

ati auzit ceva despre cum s-ar desfasura?

s-a dat art. 99, indice 1 din ROI. Cam în 4 min l-am scris şi restul de timp (înca 4 min) am verificat dacă am scris corect textul.

maryyy25 a scris:

buna.revin cu intrebarea pentru examenul din data de 10 febr la curtea de apel bucuresti. pentru cine participa, aveti emotii pentru proba practica?ati auzit ceva despre cum s-ar desfasura?multumesc

La Bucureşti proba practică este simplu de trecut; timpul în care ai de scris un text este suficient de mult ; puţin exerciţiu şi fără probleme o treci; cam 8 minute îţi dă timp să scrii un text.

In MO din 7 febr sunt modificarile aduse NCPP
ªtie cineva ce se mai întâmplă cu cele 40 de posturi de personal auxiliar? În aceste posturi, 36 de fapt, sunt incluse şi cele de grefier arhivar şi registrator? Oare când se vor scoate la concurs?

15 grefieri, 3 arhivari, 2 registratori la TB.
6 la CAB
4 la sectorul1.
2 la sectorul 2.
3 sectorul3.
2 la sectorul 4.
2 la Cornetu.
2 la Giurgiu.

[ link extern ]

Astea s-au aprobat.Sunt 50 posturi suplimentate din care 9 pt judecatori. 41 grefieri din care 3 registratori si 2 arhivari.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)