@ geanina n
Iti multumesc pentru explicatii!
Imi e cunoscuta regula - un exemplar pentru instanta - si e si logic sa fie absolut necesar acel exemplar. Insa, am rasfoit, pot spune, un curs universitar care m-a derutat un pic cu privire la comunicarea cererii de chemare in judecata a altei persoane. Am avut indoieli si d'asta am insistat cu intrebarea, pentru a afla si alte opinii...iti multumesc inca o data ca m-ai lamurit.
Spor la invatat!
@miraiulia
Multumim frumos pentru explicatie!
E totul foarte clar, doar ca aparuse o mica confuzie printre ideile mele :(
Cu multa placere!
Spor la invatat si voua, sper sa ne mai intretinem cu subiecte care necesita lamuriri:)
In rest cum stati cu invatatul? Eu incerc efectiv sa tocesc, cel putin la penal mi-a luat ceva timp numai sa retin definitia de inceput, cea cu normele de procedura penala si regulile procesului penal #-o
In rest, la actiunea civila si cea penala am vazut ca nu sunt modificari substantiale. Si cam atat am citit la procedura penala. La procedura civila merge mai bine iar la organizare nimik.
@Zizy
Urmarim site-ul curtii de apel Bucuresti si al SNG-ului si vedem, pe masura de apar informatii oficiale, ce si cum hotarasc. E 9 feb si nu au anuntat. Poate anunta saptamana ce urmeaza. Cert e ca..daca se organizeaza concurs la SNG in mai ..pare a fi o distanta foarte mica intre concursul pe post de la Buc unde sunt 41de posturi si concursul pt SNG.O fi bine? O fi rau?vedem :) @Geanina
Si eu incerc efectiv cu toceala. Dar sunt inca la procedura civila. Astept sa se publice codul noi si sa ajunga la mine de la ed.Hamangiu.
Poti invata in paralel la civ si pen?Nu te incurci?
Eu sper sa-mi ajunga luna martie doar pt penal.Aprilie pt organizare si o recapitulare.Si sper sa-mi ajunga si rabdarea si neuronii.#-o