avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Elena, dar câte locuri se scot nu ai auzit? Hai spune-ne, te rog.
Dl Danilet a publicat pe blogul dumnealui o hotarare a plenului csm din care reiese ca s-a aprobat calendarul estimativ pt examenele sau promovarile din 2014. Pt sng apare septembrie 2014. Repet, este estimativ in sensul ca nu se stie ziua exacta, dar luna este precizata. Deci? Cum sta treaba pana la urma? !
eu consider ca totul e doar un zvon si daca s-ar da admitere in mai la sng mi s-ar parea normal sa se dea si in septembrie,pt ca nu mi se pare corect fata de cei care sunt in ultimul an la drept
sunt prea multe zvonuri ca sa mai cred ca este totul doar "un zvon"
Eu zic sa punem mana sa citim, asa ca de maine haideti sa ne auzim cu pareri despre materie...
In 2010 s-a organizat in februarie si nu s-a mai organizat in septembrie. Si atunci se publicase calendar estimativ care anunta SNG pentru septembrie si pe 22 decembrie anuntau concurs la SNG peste doar 2 luni.
Eu sper totusi sa mai scoata din materia de la procedura penala.. macar caile de atac cum s-a intamplat anul trecut la procedura civila.
Spor !

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)