avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Acum na. Oamenii credeau ca informatia lor e sigura. Cat despre NCPP se cam presupunea si inainte ca dam din el. Pt ca se cam da ce e in vigoare pt SNG, spre deosebire de alte concursuri unde s-au mai intins. Nu s-a ajuns la ideea asta in urma informatiei cu 4 mai. Na, clar e un zvon, toti l-am luat ca atare. Nu e cazul sa ne agitam exagerat, dar nici sa ne plangem mai tarziu.

Eu daca eram cursant SNG si citeam nemultumirile de pe aici chiar m-as fi suparat. Adica ei au incercat sa ne ajute. Poate au si reusit. Si noi ce facem? Nimeni nu o sa stie pana nu e oficial. Sunt foarte multe zvonuri.

Si am si eu o rugaminte, ca sa nu fac un post nou...
Spuneti-mi si mie, practic ce s-a schimbat din NCPP dupa intrarea in vigoare? Cele 7 puncte mentionate aici? [ link extern ] /
Si se preconizeaza alte schimbari am inteles. Am unde sa le gasesc si pe alea? Ce se aude despre ele?
Mie imi spunea cineva ca era proiect sa se schimbe si pe la art.16 de ex. Cam care ar fi planul? Ce vor sa mai faca? Sau asta e tot?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
rosa_weigand, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu ramane. Discutam degeaba. Se da NCPP, asta am toooot zis.
Si ramane sa vedem daca se aproba pt mai. Adica e clar, au propus, sa vedem ce se intampla acum. N-ai ce sa faci. Nimeni nu poate prezice cu certitudine din punctul asta. Cel mult merge spre probabil. Dar or sa trebuiasca sa analizeze din mai multe puncte de vedere, printre care bugetul si daca au tot ce le trebuie sa organizeze mai devreme si sa fie totusi bine si acoperiti.
De acord cu Rosa. Concluzia e ca exista sanse sa se organizeze in mai.
Noul Cod cu siguranta. Cel mult daca o sa mai scoata din tematica..dar, pt mine, nu exista dubiu ca vechiul cod nu o sa fie in tematica.
"To each his own" .
E clar ca SNG a hotarat in CA ca e necesara organizarea mai devreme. (De aici au aflat cursantii.)A inaintat la CSM propunerea ce nu a apucat sa intre pe ordinea de zi.Dl Danilet stie ce se discuta in sedintele CSM.. nu cred ca are de unde sa stie ce propuneri se inainteaza spre dezbatere inaintea stabilirii punctelor de dezbatere. Proiectul e intr-o faza anterioara celei in care este implicat si dl Danilet..asa ca pana sa aruncam cu rosii in cei care au vrut sa ne ajute... eu zic sa avem rabdare.
eu zic să aveţi răbdare,dacă se va organiza în mai se va afişa pe site sng.sunt doar zvonuri că se va organiza în mai.eu am vrut să vă ajut
cât despre noul cod de proc.penală luaţi în calcul că cei de la sng vor da examenele finale din noul cod(actualul)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)