avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
de ce nu mai ziceti nimic actuali cursanti sng?erati mai generosi in informatii sau cel putin mai multi care afirmati k tb sa ne apucam de invatat k ex e in mai..mai asteptam informatii cu ce aflati de la formatori
"Infirm zvonurile despre un concurs pt SNG in luna mai 2014. Concursul se organizeaza o data pe an.
Alte concursuri sunt cele organizate de curtile de apel, in functie de cum au ele locuri libere.
In orice caz, daca intervin modificari sub acest aspect, voi anunta cat pot de repede."
Acest mesaj a fost postat de dl Danilet pe grupul Admitere SNG pe facebook in urma cu cateva ore. Alaturi de acest mesaj a mai adaugat ca LA CSM NU S-A DISCUTAT DESPRE ACEST CONCURS DIN MAI, INCA. Fiecare trage ce concluzii vrea. Eu am simtit nevoia sa comunic ce a transmis un membru CSM.
ms martha,eu m-am lamurit
Din toate postările pe care le-am citit de o parte şi de alta, concluzia este că într-adevăr în cadrul SNG s-ar fi hotârât organizarea unui concurs pe 4 mai 2014, căci altfel acei cursanţi- care consider că au fost foarte drăguţi că ne-au informat-dar această hotârâre trebuie supusă aprobării CSM în şedinţă; până acum e clar că nu a fost supusă aprobbării, căci ar fi figurat pe ordinea de zi, la şedinţele CSM; dar oricum trebuie să se clarifice situaţia asta până la sfârşitul acestei luni; chiar mâine mî gândesc să sun la SNG şi să întreb concret; pe de altă parte, din punctul meu de vedere, dacă s-ar organiza concurs la SNG în luna mai am fi puţin avantajaţi, zic eu că, în ,mod cert n-au cum să dea toată materia din noul cod de procedură penală, cum au dat de obicei toată materia din vechiul cod, căci e timpul cam prea din scurt.
aliasniko a scris:

de ce nu mai ziceti nimic actuali cursanti sng?erati mai generosi in informatii sau cel putin mai multi care afirmati k tb sa ne apucam de invatat k ex e in mai..mai asteptam informatii cu ce aflati de la formatori

Ei au zis ce stiu.Fiecare face cum crede..ca nu e in interesul lor sa convinga pe nimeni de nimic ai ales ca au si ei grijile lor ca intra pe ultima suta de m cu pregatirea. .Au dat dovada de bunavointa cand ne-au anuntat..si nu a fost unul singur. Eu zic sa le multumim.. si sa nu-i luam la rost. Dl Danilet spune ce stie in mod oficial. Discutiile in cadrul SNG cu siguranta exista. Dl Danilet face parte din CSM. SNG inainteaza cererea CSM si CSM aproba. E un zvon.. un zvon prin definitie nu are cum sa fie oficial.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)