avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Tinc a scris:

Heei! A dat cineva examenul de azi la CA? Cum a fost?

eu am dat.mi s-a parut groaznic, poate nu am fost eu destul de pregatita dar oricum nu stiu daca voi putea vreodata reproduce un articol in intregime.oricum multi candidati, 4 locuri...era clar k va fi putin mai dificil.bineinteles daca inveti bine bine nu ai nici o problema....poate la examenul urmator mai mult noroc.imi pun speranta in concursul de la sng care sper sa fie in mai...sa aveti bafta la invatat
buna, stie cineva unde as putea vedea locurile unde urmeaza sa fie repartizati cei de la sng anul acesta? Sau unde as putea vedea lista de anul trecut cu locurile disponibile pt cei de la sng care au terminat anul trecut? Multumesc anticipat sper sa ma ajute cineva as vrea tare mult sa vad unde au fost repartizati
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu ma insel trebuie o hotarare de guvern pentru asta dar la solicitarea ministerului justitiei, adica nu are legatura cu pensionarile si alte motive pt care se elibereaza un post in mod normal.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)