avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
multumesc pt raspuns, poti sa mi spui cand a aparut aceasta lista si cand ar putea sa apara cea pt 2014 in cazul in care s-ar da concurs sng in mai, pt ca m-am uitat pe site-ul csm si nu am gasit pe cea din 2013
O găseşti pe site-ul CSM la secţiunea Scoala Naţională de Grefieri. Este publicată la data de 29 martie 2013.
De cea pentru 2014 nu ştiu, dar cred că tot prin martie va apărea.
in martie ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
iulianasara, utilizator
Pai normal ca o afiseaza in martie pt ca atunci termina cursantii SNG scoala, lista este pt ei, nu pt viitoarea generatie daca cumva asta ai inteles.
Cand intrii in scoala nu ai de unde sa stii posturile, ele se afla atunci cand termini.
Buna seara, aspiranti SNG...vin si eu cu o intrebare si totodata cu o propunere...in data de 21 martie 2014 are loc la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti o conferinta despre noile coduri..penal si procedura penala...sustinuta de numerosi practicieni in drept. Este interesat cineva sa mearga? Daca da, poate luam legatura sa mergem impreuna...postez linkul: [ link extern ] !
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
nicollle, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)