avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
DahliaNoir a scris:

Eu zic sa scoata tot..si sa ne primeasca pe baza de ochi albastri.Desi..si ai mei au si ceva puncte verzi si la ce concurenta cred ca o sa fie..as pica si pe criteriul asta:hm:
Revenind.. nu cred ca in conditiile in care au introdus pentru examenul de la CAB competenta si caile de atac la pr civila.. le scot pt SNG. dar.. Doamne ajuta:))

hahaha, buna asta ca s-ar putea sa picam si pe ochi frumosi
Revenind si eu cred ca se vor baga cele 2 capitole (anul trecut chiar am fost surprinsa sa aflu ca de la capitolul respectiv au cerut doar incidentele, in conditiile in care pe site-ul dlui Danilet au fost discutii aprinse in legatura cu acest subiect-cei care au dat si anul trecut sigur isi amintesc- si dansul acolo spunea la un moment dat ca nu concepe ca un absolvent de drept sa nu stie competenta instantelor judecatoresti. Dar, subliniez iar faptul ca am urmarit pe site-ul SNG anii in care aceste capitole au fost introduse (competenta si caile de atac) si subiecte din ele nu prea au fost.
In ceea ce priveste procedura penala, chiar sper sa se scoata mai mult decat caile de atac, chiar sper foart mult.
L-a intrebat cineva pe dl Danilet cum ar putea sa faca in situatia in care cei de la actualul loc de munca nu ii dau caractarizare pana nu pleaca din societate(era dosar pt concursul de zilele astea de la CAB).Respectiva a depus caracterizare de la facultate motivand in scris de ce nu poate sa depuna de la societate si i-au acceptat dosarul.Banuiesc ca e valabil si in cazul unui loc de munca anterior .
Verificati pe site-ul dl Danilet..pt detalii.
Sursa - blog judecator C.Danilet.

,,Referitor tot la concursuri, se aude ca se va organiza un concurs la SNG in luna mai. In avans fata de ce era stiut -septembrie- Aveti idee despre asa ceva? Nu sunt interesata, dar am cunostinte care spera sa se organizeze.
Cu stima,

Comentariu prin Maya — 12/02/2014 @ 12:19 PM | Răspunde

nu avem programat asa ceva.

Comentariu prin Cristi D — 12/02/2014 @ 8:00 PM | Răspunde,,

si inca un raspuns

,,Ce stiti despre examenul de admitere la SNG de anul acesta ? se va sustine tot in septembrie sau este posibil sa se dea mai devreme? multumesc frumos!

Comentariu prin cameliaeniko — 12/02/2014 @ 8:03 PM | Răspunde

e programat pt septembrie.

Comentariu prin Cristi D — 12/02/2014 @ 8:09 PM | Răspunde ,,

:( ce sa credem?devine insuportabila toata nesiguranta asta.ba se da,iar cei care afirma asta o fac cu cconvingere,ba nu se da,la fel de convingator si danilet..
Nu stiu ce sa mai cred...............................
Nu ne ramane decat sa asteptam:(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)