DahliaNoir a scris:
Eu zic sa scoata tot..si sa ne primeasca pe baza de ochi albastri.Desi..si ai mei au si ceva puncte verzi si la ce concurenta cred ca o sa fie..as pica si pe criteriul asta:hm:
Revenind.. nu cred ca in conditiile in care au introdus pentru examenul de la CAB competenta si caile de atac la pr civila.. le scot pt SNG. dar.. Doamne ajuta:))
hahaha, buna asta ca s-ar putea sa picam si pe ochi frumosi
Revenind si eu cred ca se vor baga cele 2 capitole (anul trecut chiar am fost surprinsa sa aflu ca de la capitolul respectiv au cerut doar incidentele, in conditiile in care pe site-ul dlui Danilet au fost discutii aprinse in legatura cu acest subiect-cei care au dat si anul trecut sigur isi amintesc- si dansul acolo spunea la un moment dat ca nu concepe ca un absolvent de drept sa nu stie competenta instantelor judecatoresti. Dar, subliniez iar faptul ca am urmarit pe site-ul SNG anii in care aceste capitole au fost introduse (competenta si caile de atac) si subiecte din ele nu prea au fost.
In ceea ce priveste procedura penala, chiar sper sa se scoata mai mult decat caile de atac, chiar sper foart mult.