avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu-mi raspunde nimeni?.............
Si eu cred ca din 100-120 maxim 10 daca intra la INM. Si da, e foarte posibil ca dupa ce incep cursurile la SNG (deloc usoare din ce am inteles) cursantul SNG sa puna in amanare decizia de a incerca la concursul INM pt un an fortat de imprejurari ce tin de imposibilitatea de a se pregati suficient pt INM in paralele cu urmarea cursurilor.
Si eu zic ca isi asuma riscul pierderii a cativa in eventualitatea in care intra la INM. Stiu cazuri de persoane care au terminat in primavara SNG si in toamna aceluiasi an au intrat la INM..deci nu au apucat sa profeseze ca grefieri decat 2-3 luni.7Si apoi cred ca cine isi doreste cu adevarat INM scoate banii aia de scolarizare si -i plateste daca chiar se impune.

Gratiela ..cumpara-l daca te apuci de invatat la pr penala. Nu are nimeni cum sa faca "preconizari" pe eventualele schimbari..dar daca mai sunt.. nu o sa fie substantiale cu siguranta. Poti sa le completezi ulterior. Ori, daca chiar sunt asa importante, iti cumepri altul. E 10 lei un cod in definitiv.
graciela a scris:

V-ati cumparat Noul Cod de Procedura Penala?
Se mai preconizeaza noi modificari?
As vrea sa-l cumpar, dar vreau sa-l iau pe cel bun care ca cuprinda toate modificarile.
Multumesc!

Incearca la Hamangiu. Eu am cumparat si codul penal si pe cel de procedura penala de la ei, cu legea de punere in aplicare si cu modificarile aferente. Iar modificarile de ultima ora, le iau de pe un program legislativ. Nu o sa stai sa astepti pana se actualizeaza ,,cu toate modificarile,,. vor fi mereu astfel de ultime schimbari...

Multumesc pentru raspuns...!!!
Pentru putin, spor la invatat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)