avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Salutare tuturor!Sunt şi eu interesată de admiterea SNG2014.Îmi poate spune cineva cum se procedează în cazul în care în timpul şcolii te confrunţi cu o problemă de sănătate şi trebuie să absentezi o perioadă sau naşti de exemplu.Se pot întrerupe cursurile sau nu?Mulţumesc!
Da, se poate. Contractul e contract de munca practic, deci se supune cam acelorasi reguli. Despre cum se procedeaza exact nu stiu, dar se poate. Mi se pare ca se ia concediul de crestere a copilului si eventual reiei cursurile un an mai tarziu, cam de unde le-ai lasat, sau eu asa intelesesem pt INM la un moment dat.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
rosa_weigand, utilizator
Mulţumesc pentru informaţie!Spor la învăţat!Am citit regulamentul SNG dar nu era nimic referitor la asta.Doar despre absenţele nemotivate e stabilit ca se taie din salariu.
Heei! A dat cineva examenul de azi la CA? Cum a fost?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)