avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
~ Conținut șters la cerere ~
V-ati apucat de invatat la proc. penala? Eu am cam terminat proc. civila si as vrea sa ma apuc de altceva dar nu stiu ... procedura penala sau organizare? Traiesc cu speranta ca poate vor scoate ceva( mai multe) articole din proc. penala. Nu imi vine sa cred ca nu exista macar un "zvon oficial" cum ca am da examen in mai.. macar un " probabil 1% se va da examen in mai". Cine a mai incercat stie ca nu sunt suficiente 2 luni de invatat!Voi cat a-ti invatat pana acum?
Dl Danilet s-a mai inselat, da. Nu-mi amintesc exact acum in legatura cu ce. Ceva legat de intrarea noilor coduri in vigoare sau in tematica. Informatii din surse diferite, probabil. Nu putem decat sa fim circumspecti privind ambele variante.
poate dl danilet nu vrea sa vb:D mi se pare incredibil ca acei cursanti sng care au starnit toata treaba asta cu examenul in mai sa fabuleze
De acord cu tine, cursantii SNG nu aveau absolut nici un interes sa ne ofere informatii false! Si in trecut domnul Danilet s-a mai inselat cu privire la unele lucruri, nu cred ca acum nu ne-ar spune daca ar sti ceva legat de acest concurs din mai...poate nu are cunostinta despre asa ceva. In plus eu personal am intrebat o persoana care lucreaza la departamentul de organizari concursuri si mi-a spus ca momentan nu au nimic in plan legat de luna mai... Oricum important este sa invatam cat mai bine si sa fim pregatiti pentru momentul in care se va da, pana pe 4 martie cand ar trebui sa fie anuntat concursul nu mai este asa mult :flowersblue:
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
Maryella, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)