avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu e nimic unde trimite linkul ala. Se plateste? Cat costa? Cine sunt acei numerosi practicieni si cam cui ii e adresata?
Mi se pare ca e cam reclama, pentru ca ea nici nu a fost anuntata pe site si tu vii si ne zici de ea. Si n-am gasit decat asta: [ link extern ] /
- de anul trecut, care costa 400 de lei.

De ce anume as da 400 lei cand eu am de invatat niste materie ft clara? Ce nu e clar mai putem discuta aici, sau cu alti colegi. Discutiile generale despre cod nu ajuta candidatii SNG.

Din experienta mea, si am ceva la activ in privinta cursurilor oferite de toti, mai bine stai acasa. Daca poti sa nu dai nici bani, cu atat mai bine, daca ii dai, ii dai pe diploma.
Vrei sa inveti? Inveti singur. Nimeni nu o sa se dea peste cap sa-ti simplifice situatia. Am facut si master, chiar la UTM, si cursurile pt INM de la Euro Best Team. Au fost mai mult traumatizante decat orice altceva, si nici pe departe iluminatoare. Din contra.
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
rosa_weigand, utilizator
intr-adevar nu se deschide....am vazut si eu asta dupa ce am incercat sa postez link-ul. Am primit oferta prin e-mail deoarece eu am mai fost candva la un astfel de curs, cand cu procedura civila noua...si probabil de aceea mi-au trimis. Este in curs de acreditare cursul, va costa 400 lei pt 2 zile...si m-am gandit ca ne-ar prinde bine pentru a intelege noul cod de procedura penala in conditiile in care ink nu exista doctrina. Acum fiecare cu experienta lui...nu e vb de reclama..a fost si este o idee si o propunere
Am inteles. Scuze ca sunt sceptica, dar cum ai zis, experientele mele nu au fost tocmai pozitive, asa ca nu recomand. Poti sa ne povestesti tu cum a fost anul trecut, daca ai fost. Poate ai informatii mai bune si suna mai bine decat ce spun eu.
Dar trebuie sa tii cont ca nu suntem toti din Bucuresti, si ar fi un cost timp-bani ft mare pt majoritatea. Eu sunt, dar...tot nu cred ca merita.
ce credeti,se va organiza examenul in mai?
Eu cred ca da :)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)