avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contractul de vizionare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contractul de vizionare

Am incheiat contract de vizionare pentru cumpararea unei locuinte cu doua agentii imobiliare,unul eu si unul sotul in zile diferitae, cumpararea s-a facut cu prima agentie adica, contractul de vizionare al apartamentului cat si contractul de cumparare al aceluiasi apartament sunt pe numele meu.
Ce consecinta poate suporta sotul, avand in vedere ca are si el un contract de vizionare la acelasi apartament.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: maraispas2 , utilizator 16:46, 4 Octombrie 2013
depinde ce se specifica in contractul de vizionare. daca este bun comun , nu conteaza ca este pe numele dvs. sotul dvs poate fi chemat in judecata. sansele....de pinde de cazul in speta
Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs. doamna avocat.
si eu am trecut printr-o situatie similara. am scapat doar pentru ca am consultat din timp un avocat si a rezolvat situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vizionare apartament cu doua agentii imobiliare iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua De curand am inceput sa caut sa cumpar un apartament, si, automat, am apelat la agentiile imobiliare si am semnat contracte de vizionare cu 2 dintre ... (vezi toată discuția)
Contract de vizionare agentie imobiliara mirellac mirellac Buna seara! Impreuna cu sotul meu am mers sa vizionam un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare.Eu am fost cea care a semnat contractul de ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Sorina Iliana Sorina Iliana Buna ziua. Am avut o vizionare la un apartament cu un agent imobiliar. Asa cum se practica acte semnate la volt de strada,pe numele sotului. Neam intalnit.. Am ... (vezi toată discuția)