avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare anulata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare anulata

buna seara
daca prin o sentinta definitiva o instanta anulaeaza pedeapsa cu suspendare pe care o am si o transforma in alta cu suspendare dar mai am pe rol proces o alta instanta o mai poate revoca
Cel mai recent răspuns: Gherman Adrian , utilizator 19:05, 5 Octombrie 2013
De principiu se poate ajunge la o noua suspendare daca nu exista recidiva doar ca este destul de complicat.
depinde ce ai in cazier si cand ai procesurile,si daca instanta va cere reactualizarea cazierului sau nu.....eu am 8 suspendari
de ex.procesul care ai pe rol,in dosar este depus cazierul..poate ca in cazier nu apare ca prima condamnare a fost anulata si transformata intr o alta suspendare...(cazierul a fost cerut inainte de pronuntarea anularii suspendarii...)
pici,remete-a szamom megvan
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
oltul, utilizator
pedeapasa de executare cu suspendare poate fii anulata de doua ori sau numai o singura data iar in cazul in care a fost anulata o pedeapsa cu suspendare aceasta mai poate fii ulterior revocata
?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe suspendari? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Am si eu o intrebare dac cineva a fost condamnat cu suspendare ce sanse are sa mai primeasca alta. Faptele toate sunt inainte de a avea ... (vezi toată discuția)
Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)