avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Custodie minor - angajare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Custodie minor - angajare avocat

Doresc sa angajez un avocat de preferat din mun.IASI pentru deschiderea unui proces,pentru custodia unui minor.Am nevoie de unele detalii,dar as dori sa vb online in privat si ma intereseaza in primul rind pretul.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:52, 5 Octombrie 2013
sfatul meu este de cere prietenilor/cunostintelor sa va recomande un av,pretul nu ar tb sa fie un criteriu in alegerea unui av,o economie de cateva sute de lei va poate aduce pierderi mult mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea facultatii de drept Gaby811 Gaby811 Buna ziua, Sunt elev in clasa a XII - a si m-am hotarat sa urmez o cariera in domeniul juridic. Eu unul m-am pregatit intens pentru examenul de admitere la ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? roshia roshia in cazul in care sotul pleaca de comun acord din tara sa castige bani pt a achita ratele in tara..iar dupa 6 luni vine in concediu afirmand ca vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Probleme la partaj DM DM Buna ziua.Nu sunt in domeniu si nu cunosc termenii .Poate ma puteti ajuta.Sunt in proces de divort cu sotul.Mi-am luat avocata dar cred ca mai mult apara ... (vezi toată discuția)