avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort

la partaj, dupa divort, participa si copii majori. Au dreptul la procente din locuinta comuna, obiect de partaj
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 6 Octombrie 2013
Dati, va rog, si art. care stipuleaza asta?
Locuinta este bun comun al sotilor, deci partajul se face intre proprietari (fostii soti).
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
elena138, utilizator
Copiii pot participa la partajul bunurilor comune ale parintilor numai daca au contribuit cu bani la dobandirea acelor bunuri.
Cred ca ati vrut sa intrebati de fapt, insa in lipsa semnului de intrebare, a iesit o afirmatie :)
Nu aveti drepturi la partaj, parintii vor imparti egal bunurile sau dupa cum au contribuit, parintele la care vor ramane copiii sa locuiasca nu va avea dreptul la o cota mai mare din bunuri, doar ca le vor folosi si copiii Copiii vor mosteni bunurile parintilor dupa moartea lor.
Daca ati investit in locuinta sotilor, puteti interveni in procesul de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj alinaalina alinaalina parintii mei au hotarat sa divorteze, eu am 35 de ani. vor sa imparta o casa la tara si un apartament cu 3 camere in bucuresti. va rog sa-mi spuneti daca am si ... (vezi toată discuția)
Partajul Cum se deruleaza partajul, daca divortul a fost pronuntat de 3 ani, in lipsa,el fiind plecat din tara.A fost dat la abandon de familie,iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de divort iulia_k iulia_k Daca ma poate ajuta cineva! Sunt casatorita de 3 ani si am un bebelus de cateva zile. Impreuna cu sotul meu detin un apartament cu doua camere cumparat dupa ... (vezi toată discuția)