avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducere TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducere TVA

buna ziua, am un teren pe persoana fizica pe care l-am dat sub forma de comodat societatii ptr a construi. Autorizatia am scos-o pe persoana fizica, firma a construit, darea in folosinta pe persoana fizica. Firma , este corect sa-si deduca tva-ul pana la perioada de dare in folosinta?....daca tinem cont ca darea in folosinta este pe persoana fizica(in aceasta perioada a stat "gratis").multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:22, 7 Octombrie 2013
Firma nu-si poate construi, cu atat mai putin sa isi deduca TVA daca autorizatia este data pentru o persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partenierat societate comerciala-persoana fizica florinmircea florinmircea Subiect: partenierat societate comerciala-persoana fizica buna ziua, Persoana fizica cere la primarie autorizatie de constructie...se da acceptul Firma ... (vezi toată discuția)
Deducere tva - cheltuiala sediu social - speta mai speciala flaviuscondrea flaviuscondrea Deducere TVA - cheltuiala sediu social - speta mai complexa. Context: - firma cod caen 6201, plateste impozit pe venit de 3% si platitoare de TVA - ... (vezi toată discuția)
Se poate construi sediu social pe un teren luat in comodat de la o persoana fizica? cateldestept cateldestept Sediu social: se poate construi sediu social pe un teren luat in comodat de la o persoana fizica? 1)Daca da, pe ce perioada ar fi recomandat sa fie facut ... (vezi toată discuția)