avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut in club
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut in club

Salut,
Daca am fost batut intr-un club adica am luat un pumn de mi-a spart buza si vinetit un ochi, ce ar trebui sa fac?
Atunci noaptea am sunat la politie ei au venit si m-au trimis la urgente dar nu mi-au luat nici o declaratie doar au zis sa merg si la medicul legist lunea doarece evenimentul sa intamplat sambata noaptea.
Ce i se poate intampla persoanei respective, dar mie?
Ati precizat prejudiciile suferite de dvs fara a detalia circumstantele care au condus la acest eveniment
Pentru eventuala analiza si exprimare de opinie referitor la vinovati si incadrari,detaliati succesiunea de evenimente finalizata cu agresiunea impotriva dvs
Mergeti sa depuneti plangere.
In functie de nr de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica a faptei.
Persoana a fost identificata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ... Razvan B.P. Razvan B.P. Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)
Bataie in club PaulaF PaulaF Data post: Miercuri, 15 Septembrie 2010, 23:25 Subiect: O problema Buna seara. Am si eu o problema si niste intrebari fara raspuns. Ma numesc Paula si ... (vezi toată discuția)
Am primit 3 pumni in fata de la unul care a facut puscarie o_anomalie o_anomalie Buna ziua Am primit 3 pumni in fata de la unul care a facut puscarie , nu i-am facut nimic si am si martori, vreau sa ma duc la politie sa depun acuzatii. Ce ... (vezi toată discuția)