avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu munca

Am lucrat la o firma de distributie si nu am predat 3 chitante in valoare de 1200 ron pe care le-am incasat si pe care o recunosc.Am fost chemat in instanta de catre firma pe data de 10 10 2013Nu am depus cerere de intampinare si nu am avocat deoarece momentan nu am un loc de munca si nu dispun de bani.Ce pot pati daca ma oblig in fata instantei sa -mi achit datoria cat mai curand.Va multumesc va rog un raspuns f. urgent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:29, 7 Octombrie 2013
Nu veti plati nimic , o sa fiti obligat la plata acelei sume.
Cum pot sa aman procesul.
Motive de amanare - cititi acest articol
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare Blackgward Blackgward Buna ziua! Am lucrat la o firma de distributie,am facut incasat o suma de la clienti si am declarat alta la firma. Pe cea albastra era o suma,pe cea rosie ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa pe aviz (fara factura) mad_john mad_john Situatie. Firma de distributie vinde marfa fara factura ( pe aviz), soferul livreaza, ia banii pe avize si isi da demisia. I se semneaza incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Chitante emise la factura victorland victorland 1. Firma SRL neplatitoare de TVA emite Facturi + Chitante la incasarea unei sume CASH ? 2. Care este limita pana la care poate sa emita Chitante la incasarea ... (vezi toată discuția)