avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare

Buna ziua,

Am o casa la curte si as vrea s-o dezmembrez in 2 loturi sisa fie ambele intregistrate pe numele meu. Se poate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:17, 7 Octombrie 2013
Luati legatura cu un cadastrist pentru a vedea daca imobilul se poate dezmembra in doua loturi distincte. In caz afirmativ, cadastristul va face proprunerea de dezmembrare o va nota la OCPI competent si veti face actul de dezmembrare la notar in forma autentica. Pentru aceasta aveti nevoie de avtul de proprietate pe teren si casa, propunerea cadastristului de dezmembrare , certificat fiscal pe teren si casa si catul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren marcell70 marcell70 am facut cadastrul si dezmembrarea unui teren pentru vanzare;cand am mers la notar pentru vanzarea terenului mi- sa spus ca actul de dezmembrare nu este bun ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - cadastru, intabulare m_dumi m_dumi buna ziua ! in anul 1996 am cumparat un teren.in anul 2008 am facut cadastru si intabulare. la inceputul anului 2013 am facut actualizare informatii tehnice, ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare-apartamentare FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua, Aş dori să întreb: Pentru a clarifica situaţia între mine şi fratele meu referitoare la un imobil (teren şi construcţii) este necesară ... (vezi toată discuția)