avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 100 pentru impozitul pe dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 100 pentru impozitul pe dividende

am o microintreprindere la care depun declaratiile la trimesctru dar acum am o situatie la care nu stiu ce sa fac in luna octombrie patronul ia dividende platesc imp. dividende si ce fac depun dec. 100 pentru luna in care iau si plates imp. divident?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 10:56, 7 Octombrie 2013
Declaratia 100 pentru declararea impozitului pe dividende o depuneti pana pe 25 a lunii urmatoare celeia in care i s-au platit dividendele. Tot pana la aceasi data trebuie sa faceti si plata impozitului.
Buna ziua,

Impozitul pe dividende este scadent pana pe 25 ale lunii urmatoare celei in care a avut loc plata dividendelor. Veti depune declaratia 100 cu impozitul pe dividende petru luna octombrie pana pe 25 noiembrie 2013, data pana la care veti efectua si plata impozitului.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pata dividente si depunere d100 vdeny vdeny Buna ziua, Administratorul ma pune sa ii virez in aceasta saptamana o suma din dividente. Cand trebuie sa depun declaratia 100 cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividente tiganilaalina tiganilaalina buna seara.in anul 2011 am platit in fiecare luna impozit pe dividente aferente anului 2010 fara sa fac vreo declaratie. am inteles ca tb sa fac declaratia 100 ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Impozitul pe dividende il declaram in D 100 in luna noiembrie sau decembrie?Termenul de plata in cazul in care nu au fost ridicate dividende s-a modificat din ... (vezi toată discuția)