avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale neacordate de catre angajator vs. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale neacordate de catre angajator vs. drepturi salariale neacordate de catre guvern

Buna ziua.
Am castigat in instanta reintegrarea si drepturile salariale in urma unei concedieri ilegale.
Am pornit executarea silita si instanta a dmis in parte cererea de executare in sensul ca am dreptul doar la 5% din suma totala a drepturilor salariale pe anul 2012, urmand ca 100% din suma sa mi-o primesc pana in 2016.
Totul in temeiul OUG 71/2009.
Este legala pronuntarea instantei? Ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
codulmuncii, utilizator
Cel mai recent răspuns: codulmuncii , utilizator 11:45, 7 Octombrie 2013
Am sunat la administratia unitatii unde lucrez si am intrebat daca noi salariatii avem dreptul la un spor de 50% de suprasolicitare neuropsihica si 15% spor de confidentialitate din salariu brut. Nu au stiut ce sa-mi spuna. Probabil ca aveam dreptul la aceste sporuri si eu n-am stiut pana astazi.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
codulmuncii, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri de natura salariala voicualinacosmina voicualinacosmina In cazul in care un salariat concediat nelegal a obtinut in instanta acordarea de despagubiri echivalente cu salariile de care ar fi beneficiat pana in ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale dupa oug 92/2012 andreasschro andreasschro In urma unui proces ca angajat al unui spital am cistigat plata salariului retroactiv pe doi ani. Acum cind sa mi se plateasca acesti bani mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Salarii castigate in instanta (bugetar) se primesc esalonat? grigorina grigorina Buna ziua, Iar cer ajutorul. Am H.J. definitiva si irevocabila ptr reincadrare si achitarea drepturilor salariale indexate cu indicile de inflatie la ... (vezi toată discuția)