avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt autocolantele de viteza?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt autocolantele de viteza?

Am fost oprit de un politist si mi s-a pus in vedere sa lipesc autocolantele de viteza pe Dacia Logan Pick-up care are si caroserie din fibra. Care sunt cele trei autocolante ce trebuiesc lipite si care este Legea si articolul din Lege care precizeaza acest lucru pentru aceast tip de autovehicul ?
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 12:42, 8 Octombrie 2013
Codul rutier
Art 102
34. neaplicarea, în partea din spate a vehiculului care efectueaza transport public de persoane sau de marfuri, a indicatorului cu limitele de viteza admise pentru categoria din care face parte vehiculul condus;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie prevazuta de art. 102, alin. (1), pct. 34 din oug nr. 195/2002 lemontee lemontee Buna ziua, Un angajat a fost amendat pentru \"neaplicarea, în partea din spate a vehiculului care efectuează transport public de persoane sau de ... (vezi toată discuția)
Intrebare - sofer incepator ernocy ernocy am primit permisul o luna,sunt incepator,am voie sa conduc o dubita mai bine scris tip ARD care are cu soferul 7 locuri de pasageri,si masa totala nu depaseste ... (vezi toată discuția)
Acum cateva ore am fost prins de radar cu 150 km/h in localitate. ... goldieczr goldieczr Acum cateva ore am fost prins de radar cu 150km/h in localitate. N-am oprit la semnalul politistilor, am continuat sa-i dau, am luat-o prin niste sate si am ... (vezi toată discuția)