avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere apartament

Vreau sa stiu daca pot inchiria un apartament fara ca eu proprietar, sa detin certificatul energetic, daca chiriasul declara ca nu este interesat de existenta acestui certificat ? Mentionez ca pana in prezent am inchiriat apartamentul cu contract de inchiriere pe 1 an, aceluiasi chirias, dar nu prin notariat, ci doar printr-un contract de inchiriere tipizat, predat la sectia financiara din oras. Daca nu am acest certificat energetic ce risc? Sa nu mi se mai primeasca contractul la Finante? Ce treaba poate avea statul daca chiriasul nu solicita acest certificat....Chiriasul cunoaste conditiile (in care a locuit deja) si simpla existenta sau inexistenta a acestui document nu-l afecteaza nicicum, ce treaba are in acest caz statul? De ce ma obliga?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:18, 7 Octombrie 2013
Adm financiara nu va inregistra contractul de inchiriere in lipsa certificatului energetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea unui imobil în timpul unui contract de închiriere Naganori Naganori Buna ziua, Intentionez sa vând un apartament pe care l-am închiriat. Contractul de închiriere expira la sfârsitul anului 2008. În aceste conditii, este ... (vezi toată discuția)
Contractul de închiriere mia_bv mia_bv Pentru ca contractul de închiriere încheiat între proprietar şi chiriaş să producă efecte juridice este suficient să conţină doar semnăturile celor ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru dora negrea dora negrea Buna ziua, din nou! Am un apartament pe care doresc sa-l inchiriez. Unul din clienti a venit, dar mi-a spus ca inchiriaza apartamentul, dar ca ar dori ca ... (vezi toată discuția)