avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil

bunicii mei au o casa la curte din 1967iar in spatele casei era teren arabil,pe care l-au folosit pentru agricultura cu acordul primariei si fara sa fie deranjati. pana anul trecut cand au aparut ''proprietarii" si le-a cerut sa demoleze cotetele si ce mai au ei acolo .ei nu au demolat iar acum sunt dati in judecata.au vro sansa sa castige acest proces? avand in vedere ca nu au ocupat abuziv ,ci din potriva au avut grija de acel teren au plantat pomi fructiferi si lau pazit de diversi cetateni care au incercat sa-l transforme in groapa de gunoi?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:20, 25 Martie 2009
cine sa aiba sanse, bunicii, sau proprietarii..:-/ nu conteaza cine a folosit sau foloseste, daca exista proprietar si acesta doreste sa-si "elibereze" proprietatea este normal si va avea castig de cauza.
multumesc pentru raspuns:">
vedeti si dvs. daca bunicii pot invoca uzucapiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent_expertiza tehnica judiciara dubioasa totalblue totalblue Stimati domni, apelez la ajutorul dvs deoarece in acest moment nu mai stiu cu cine ar trebui sa iau legatura. Voi incerca pe scurt sa prezint o situatie ce ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa taie pomi de pe terenul meu stefanupc stefanupc Buna ziua, Vecinul meu de proprietate a folosit fara acordul nostru (nu a solicitat iar noi nu ne-am interesat) timp de cativa ani (1990-2011) terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Babescu-Nicoleta Babescu-Nicoleta Buna ziua, am si eu o problema in faptul ca bunicul a avut o gradina din anul 1955 pina in prezent ( am eu grija de el ) pe un teren al nimanui.Bunicul a murit ... (vezi toată discuția)