avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dispozitie suspendare activitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dispozitie suspendare activitate

Dispozitia privind suspendarea raportului de serviciu si cea de reluare a activitatii se trimit la Institutia Prefectului si ANFP sau doar la Institutia Prefectului? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:52, 8 Octombrie 2013
HOTÃRÂRE nr. 553 din 6 mai 2009 privind stabilirea unor măsuri cu privire la evidenţa funcţiilor publice şi a funcţionarilor publici
ART. 1
(1) În vederea asigurării managementului funcţiilor publice şi funcţionarilor publici de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia de a comunica Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici următoarele informaţii privind funcţiile publice şi funcţionarii publici:
a) orice modificare intervenită în situaţia funcţionarilor publici, în termen de 10 zile lucrătoare de la data intervenirii acesteia;
ART. 2
(1) În sensul prezentei hotărâri, prin orice modificare intervenită în situaţia funcţionarilor publici se înţelege:
f) suspendarea raporturilor de serviciu ale funcţionarilor publici în oricare dintre cazurile prevăzute la art. 94 şi 95 din Legea nr. 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi încetarea suspendării;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa instiintez itm ca mi-am suspendat raportul de serviciu? ionascu2011 ionascu2011 sunt functionar public si mi-am suspendat contractul de munca la cerere conform articolului 95 alin 2 Intrebarea este daca pe langa procedurile de ... (vezi toată discuția)
Angajare functionar public oana dragoiescu oana dragoiescu se poate angaja functionar public pe durata determinata in locul celui suspendat pentru concediu de ingrijirea copilului?daca da ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
Dispozitie reluare activitate cata32 cata32 Cererea pentru incetarea suspendarii raportului de serviciu ( dupa concediu fara plata) ar trebui sa se faca cu cateva zile inainte de reluarea activitatii?Dar ... (vezi toată discuția)