avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar din 1977
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar din 1977

Buna ziua,
Cum as putea obtine o copie dupa o hotarare dintr-un dosar din 1977 dar la care nu ii stiu numarul.? Stiu doar ca este din martie 1977. Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 09:17, 8 Octombrie 2013
la arhiva judecatoriei care a pronuntat hotararea exista un registru cu toate sentintele vechi. cautati dupa numele partilor si data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotărâre de divorț Corina Coteanu Corina Coteanu Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, ... (vezi toată discuția)
Copie din arhiva pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Am nevoie de o copie dupa o hotarare judecatoreasca din anul 1966, unde trebuie sa ma adresez unde a fost necesara(la primarie), la judecatorie sau ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza de catre arhiva judecatoriei o hotarare de divort de acum 25 de ani? baran valentin baran valentin tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria ... (vezi toată discuția)