Ce Mediere si alte frectii la membre de lemn ... ?
da am inca un rand de chei..si exact asa m-am gandit si eu..sa merg cu 2 baieti de la o firma de paza... si cu cineva care sa-mi schimbe butucul la yala ... sa le pun lucrurile in niste saci..ca oricum nu au decat toale de imbracat ..si sa le dau pe hol ..apoi sa-i sun sa vina sa le ia ...dar daca nu vin cine sta sa le pazeasca lor toalele ? si sa nu schimbe si ei butucul..ca si cu politia nici nu stii daca intervine sau nu.. un echipaj care a venit chemat de ei au zis ca daca nu vor sa elibereze vin ei si ma ajuta sa ii evacuez fortat..iar altii au zis ca nu se baga ca doar in instanta se rezolva
Din ce am citit am inteles ca aveti un rand de chei, nu?
Atunci, cu 2 baieti langa dumneavoastra, care sa va apere de orice agresiune mergeti frumos si schimbati butucul de yala, scoateti-le bagajele pe hol si cand vin pot sa si le ia sa plece. Daca nu au chei de la noile incuietori nu au cum sa schimbe yala iar daca incearca sa forteze .. e penal. Se face reclamatie pentru spargerea locuintei si puteti baga tentativa de talharie amenintari, violenta...incat sa ii linisteasca. Atunci politia trebuie sa intervina in favoarea dumneavoastra.
Dar, ca o curiozitate.. in localitate sunteti si de ce sunteti asa infricosati? Sunt chiar asa de fiorosi? Au 4 maini si 3 capete?
Cred ca v-au simtit mai slabi de inger si profita.