avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz inmanare facturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz inmanare facturi

Buna ziua,

Am intocmit niste facturi unui client, insa acestea au trebuit refacute ulterior. Am discutat cu clientul sa-mi remita primele facturi la primirea celor modificate insa acesta refuza. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ariana03 , utilizator 11:50, 14 Octombrie 2013
Notificare in scris, prin posta, cu confirmare de primire
Care este motivul pentru care trebuie refacute facturile
Am facut notificare prin posta..am si discutat cu administratorul care mi-a promis ca la primirea facturilor refacute imi va trimite factura initiala, dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum. Mai mult de atat in urma discutiilor telefonice refuza in mod categoric asa ne mai trimita factura.
Mentionez ca initial era o factura pentru toata suma, iar ulterior au fost intocmite 2 facturi, insa cumulata valoarea era aceeasi. A fost doar o chesti din contabilitate..strict legata de conturi, fara a fi de alta natura.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neconforma cu intelegerea dintre parti valexandra valexandra Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat de la un client lemne de foc, ne-am intele la pret 110 ron cu TVA inclusiv. Ne-am dus am cantarit marfa, am ... (vezi toată discuția)
Marfa fara factura fara aviz...cum pot recupera banii? Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, Sunt noua utilizatoare pe aici. am citit multe din discutiile voastre de pe forum si m-au ajutat destul de mult pentru a intelege mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!!! EuMihai EuMihai Buna ziua la toata lumea, Eu lucrez la o firma mica ( magazin online) din Bucuresti si a trebuit sa trimit catre un client 2 produse, mai exact doua ... (vezi toată discuția)