avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... OUG 18/2009
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

OUG 18/2009

Buna ziua!
Este posibil constituirea unei asociatii de proprietari/locatari de catre chiriasii dintr-un bloc proprietate a Primariei, in scopul participarii la programul de reabilitare termica?Personal, mi se pare ca fiind vorba de asociatie de "proprietari" acest lucru este exclus, si implicit si participarea la programul de reabilitare, din pacate. Astept pareriile dvs. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:35, 27 Martie 2009
Pentru @ Ana Anane... In Iasi, cartile tehnice le-am luat de la Primaria Iasi, respectiv serviciul D.A.P.P.P. Cerere simpla din partea asociatiei si in cateva zile va programeaza sa le luati de la arhiva. In alte localitati, nu stiu, oricum postarea de mai sus poate fi utila.
IATA si vestea pe care o asteptam: Mon. Of. nr. 194 din 27.3. 2009, 163/540/23. — Ordin al ministrului dezvoltarii regionale si locuintei, al ministrului finantelor publice si al viceprimministrului, ministrul administratiei si internelor, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte.
Acum mai trebuie sa steptam publicarea Mon. Oficial nr. 194

Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2009
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a apartamentelor dab86 dab86 Intrebare. Daca cca. 30% din vecini nu vor sa semneze tabelul cu solicitarea catre primarie pentru inscrierea in programul de reabilitare termica a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a imobilului fara acordul proprietarilor alex68 alex68 Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 (Str. Padurea Craiului nr. 1, Blocul B2). Din luna februarie, administratia blocului a inceput sa ne perceapa bani pentru ... (vezi toată discuția)
Aprobare indicatori tehnico-ecomomici reabilitare civilu civilu Buna ziua, As vrea sa stiu daca aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea blocului de catre asociatia de proprietari (conform normelor ... (vezi toată discuția)