avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa dupa vechiul cod
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa dupa vechiul cod

Buna seara,cu multumiri anticipate tuturor celor ce vor raspunde. Intrebarea este daca se mai poate cere intrarea in insolventa dupa vechiul cod,sau daca nu, care este procedura in acest moment? Cu stima.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:25, 8 Octombrie 2013
Art. 348. - (1) Prezenta ordonanta de urgenta intra in vigoare la data de 25 octombrie 2013
(2) Prezenta ordonanta de urgenta se aplica si procedurilor de prevenire a insolventei si de insolventa aflate in derulare la data intrarii sale in vigoare, cu exceptia dispozitiilor art. 183-203, care se aplica doar cererilor introduse dupa data intrarii in vigoare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere depusa inainte de intrarea in vigoare a oug 91/2013. procedura. DanyD DanyD Daca in calitate de debitor am introdus o cerere de deschidere a procedurii insolventei simplificate formulata pe timpul cat era in vigoare legea 85/2006, dar ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã nr. 91/2013 DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca Ordonanţa de Urgenţă nr. 91/2013 este in vigoare. Stiu ca,la un moment dat, a fost declarata ... (vezi toată discuția)