avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dreptul de a face copii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dreptul de a face copii

Buna seara,
Problema mea:
-proprietarii unei asociatii de proprietari au dreptul sa faca copii cand au chef, dupa orice contact de lucrari efectuate cu firme prestatoare.
-mentionez ca acestia au avut acces la toate contractele pentru a le studia, iar la avizier au fost afisate de fiecare data devizele cu numele firmei si numarul de telefon.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:03, 13 Octombrie 2013
Art 10 din L nr 230/2007 precizeaza dreptul in favoarea propretarilor de a avea acces ,la cerere la orice document al asociatiei de proprietari
Norma mentionata precizeaza accesul proprietarilor la documente si nu dreptul de a solicita copii ale documentelor asociatiei de proprietari
-mentionez ca acestia au avut acces la toate contractele pentru a le studia, iar la avizier au fost afisate de fiecare data devizele cu numele firmei si numarul de telefon.

Atunci de ce mai vreti sa faceti copii daca aveti acces la documente??
Proprietarii au dreptul sa ia la cunostinta despre activitatea asociatiei, dar nu este obligatoriu sa li se permita sa-si copieze documente.

varnan a scris:
proprietarii unei asociatii de proprietari au dreptul sa faca copii cand au chef..

Normal ca si proprieatrii unei asociatii pot face copii. Nu le interzice nimeni sa faca. Important este sa fie facuti sanatosi, din dragoste si cu intelegerea partilor.
Copii facuti "la chef" pot avea probleme de sanatate si dependenta ereditara de :beer:
..dupa orice contact...
:flowersblue:

Ce spiritual!!!!:)

Alte discuții în legătură

Cerere acte copii xerox proprietar euely euely Buna ziua, Am primit o cerere de la un proprietar adresata domnului Presedinte al C. Executiv, solicitand eliberarea unor copii xerox la ultimul proces verbal ... (vezi toată discuția)
Pretentie proprietar cristian_conea cristian_conea am primit (ca președinte) o adresa de la un proprietar prin care solicita \"copii dupa documentele justificative privind cheltuielile de întreținere ... (vezi toată discuția)
Solicitare acte asociatie de proprietari BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua!. Ma confrunt cu o problema legat de Asociatia de proprietari care se ocupa de blocul in care locuiesc. Am solicitat eliberarea unor inscrisuri ale ... (vezi toată discuția)